27 mei 2021

De allereerste bijeenkomst met onze eigen Adviesgroep

Wij werken nu ruim 2 jaar intensief samen met co-creatiegroepen om nieuwe integraties te ontwikkelen of bestaande integraties te verbeteren. Waar we met de co-creatiegroepen praktisch bezig zijn met het verbeteren van de software, willen we in de adviesgroep samen nadenken over de trends, ontwikkelingen en toekomst van het notariaat en dus ook de notariële software. Denk bijvoorbeeld aan de digitale ondertekening, nieuwe integraties en efficiency. We zullen dus voornamelijk strategische agendapunten met elkaar behandelen.

De adviesgroep bestaat uit 20 deelnemers van diverse notariskantoren. Om tot het beste resultaat te komen willen wij ook graag onze overige kantoren op de hoogte houden van deze sessies en ontwikkelingen omdat we allemaal werken aan Software for Life. Er zal dan ook af en toe informatie gedeeld worden of een enquête uitgezet worden.

Wij horen ook graag jouw ideeën
Op 27 mei 2021 hebben wij onze eerste bijeenkomst van de Adviesgroep en hiervoor hebben wij jou input nodig! Graag verwijzen wij je naar deze enquête waarin een aantal belangrijke vragen gesteld worden met betrekking op de toekomst. De uitkomsten van deze enquête nemen wij mee tijdens onze eerste bijeenkomst en hier zal over gesproken worden om zo de thema’s op te stellen.