50 klanten challenge

Een digitale kop koffie met het notariaat van de toekomst!

3 jaar geleden begon Chris, onze Managing Director, zijn reis bij Notarissoftware Nederland (Dirict en Van Brug Software). Als eerste actie heeft hij er destijds voor gekozen om 100 klanten te bezoeken en te onderzoeken wat het resultaat was van onze inspanningen.

De uitkomst van deze bezoeken was dat veel van onze kantoren prima tevreden waren met ons product en daar bijbehorende dienstverlening, maar dat er daarnaast op beide gebieden nog een hoop kon worden verbeterd. En díe handschoen hebben we opgepakt. De belangrijkste productontwikkelingen van de afgelopen tijd zijn in co-creatie sessies met onze kantoren tot stand gekomen (zoals Online Dossier, PTP beheer, Managementinformatie). Daarnaast zijn er ook verschillende verbeteringen doorgevoerd in onze interne bedrijfsprocessen. De teams hebben er de afgelopen 3 jaar heel hard aan gewerkt om dit te realiseren.

En nu is het tijd voor een vervolg: de #50KC, de 50 klanten challenge, online weliswaar, maar niet minder belangrijk! Chris gaat dit keer in gesprek met de kandidaat-notarissen, de toekomst van het notariaat, om er achter te komen waar volgens jullie het notariaat en de maatschappij naar toe gaan als het gaat om zakelijke dienstverlening. Wat wil de toekomstige consument en hoe bereid je je daarop voor? Waar liggen diens behoeften als het gaat om het (toekomstig) samenwerken met het notariaat? Hoe kun je ook de klant van overmorgen bij je houden?

De eerste gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden en de volgende afspraken met kandidaat-notarissen zijn al gepland. Chris hoort onder het genot van een digitale kop koffie graag jullie ideeën. Hoe beter wij weten wat jullie nodig hebben, hoe gerichter wij investeringen kunnen doen in de producten en diensten die jullie nodig hebben voor jullie klanten van overmorgen!

Ook een digitale kop koffie en meedenken over het notariaat van de toekomst? Meld je dan snel aan via info@vanbrug.nl.