Droom je ook van een Personal Assistent op kantoor? 

Lijkt je het ook heerlijk om iemand op kantoor te hebben die al je vragen rondom de software kan beantwoorden en die kan meekijken of je je werkzaamheden op de meest efficiënte manier uitvoert? Onze consultants helpen je graag en denken met je mee!

Tijdwinst, efficiency én werkplezier

Met een consultancyabonnement weet je zeker dat je optimaal gebruikt maakt en blijft maken van Codex en daarnaast blijf je up-to-date van de nieuwste functionaliteiten. Daarmee krijg je dus tijdwinst, efficiency én plezier in het gebruik van Codex, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Stel je eens voor dat elke medewerker slechts 5 minuten per dag efficiënter werkt. Dat is 25 minuten per week, 100 minuten per maand, 1200 minuten per jaar…Per medewerker!

Sluit vóór 1 juli een abonnement af en krijg een persoonlijk videoconsult van een uur gratis! 

Elk kantoor is verschillend en heeft dus verschillende behoeftes. Het leek ons dan ook niet meer dan logisch om verschillende abonnementssoorten te maken, zodat er voor elk kantoor een geschikt abonnement is. Sluit je vóór 1 juli 2020 een abonnement af? Dan krijg je in 2020 een persoonlijk videoconsult van een uur gratis! En bij de eerste 10 kantoren die zich aanmelden, neemt de consultant een lekkere taart mee! Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Wij nemen vanuit onze kant contact met je op om samen te overleggen of de consultant bij je op locatie kan komen.

Voordelen die kantoren met een abonnement ervaren 

We hebben kantoren met een consultancyabonnement gevraagd naar de voordelen die zij ervaren. De volgende voordelen werden onder andere genoemd:
  • We houden ons systeem en onze kennis up to date.
  • Aan sommige werkzaamheden komen wij soms gewoon niet toe en dit doet de consultant dan voor ons. Dat scheelt echt tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het slim maken van PTP-modellen en aanpassingen doen in de facturering.
  • We krijgen nieuwe inzichten en raken meer vertrouwd met het systeem.
  • Overdracht van de werkzaamheden onderling gaat makkelijker, doordat we meer kennis hebben gekregen van het systeem. Als een collega van een andere afdeling het enorm druk heeft, kunnen andere collega’s bijspringen.
  • Dienstverlening richting cliënten optimaliseren, door efficiënter te werken met de software.

Wat mis je als je geen abonnement hebt?

Onze consultants geven tips en adviezen over het gebruik van onze software. Daarnaast kijken ze naar jullie workflow; zijn er misschien dingen die beter of efficiënter kunnen? Met een consultancyabonnement zijn jullie dus altijd op de hoogte van de laatste functionaliteiten binnen Codex. We begeleiden je één op één om je zo efficiënt mogelijk te laten werken. Op die manier hou je meer tijd over voor persoonlijk contact met je cliënten. Zie het dus als een APK voor je software en processen.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie? 

Neem gerust contact met ons! Je bereikt ons op 085 20 20 307 of via sales@vanbrug.nl.

Neem contact met me op!

Ik wil graag een persoonlijk voorstel ontvangen