Op zoek naar een afstudeerstage in automated testing? Bij Van Brug Sofware (VBS) hebben we state of the art testsoftware aangeschaft en we zetten de eerste stappen naar automatisch testen. Help je ons mee om onze software keer op keer zo kwalitatief mogelijk te releasen? Met jouw expertise, leergierigheid en nieuwsgierigheid maak je het verschil.

Op zoek naar een ander soort stage? Contact ons. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wat je gaat doen
Als afstudeerstagiair automated testing werk je mee in het Research & Development team bestaande uit 12 collega’s. Tijdens je stage bij ons vinden we het belangrijk dat je kennismaakt met onze dagelijkse gang van zaken én je voldoende tijd hebt om aan je afstudeeropdracht te werken. Je stage bestaat dan ook uit twee delen:

Jouw afstudeeropdracht
stellen we definitief samen vast op basis van jouw wensen en interesses en de ruimte die wij bieden. De focus ligt op de ingebruikname van de nieuwe state of the art software om het automatisch testen in te voeren. Op basis van risico analyses, analyses van binnengekomen calls en onze ervaringen willen wij steeds meer tests toevoegen voor al onze applicaties.
Welke creatieve inzichten neem je mee om de kwaliteit van ons testproces en daarmee onze software te verbeteren?

Naast je afstudeeropdracht
draai je mee in onze sprints als software tester. Je houdt je bezig met werkzaamheden in het verlengde van je afstudeeropdracht, zoals het maken van automatische tests.

Ons DNA
Het R&D-team bestaat uit collega’s die continu het beste resultaat willen behalen in functionaliteit en codekwaliteit. Dit doen we door open en transparant te communiceren in een team waar iedereen elkaar naar een hoger niveau tilt. Werken in het R&D-team betekent een gezonde dosis humor en praten over de laatste films en series die op Netflix zijn binnengekomen, maar er ook samen voor elkaar zijn als er hard gewerkt moet worden.

Werken bij VBS betekent werken in een divers team: van software developers tot accountmanagers. Waar collega’s geen onbekende gezichten zijn maar waar je iedereen kent. Geen dag is hetzelfde. Samen met de klant maken wij de software nóg beter, waardoor wij marktleider kunnen blijven in onze branche! Bij ons kun je jezelf zijn en word je serieus genomen. Wij luisteren graag naar de ideeën die je hebt en de initiatieven die je wilt nemen. Jouw werk heeft een directe impact op het bedrijfsresultaat!

Dit breng je mee
Je past in onze stagevacature data analyse als je:

 • vierdejaars HBO Informatica student bent en op zoek bent naar een afstudeeropdracht;
 • zin hebt om met een nieuwe testsoftware aan de slag te gaan en automated testing te introduceren;
 • een echte teamplayer bent, maar met de nodige begeleiding ook goed zelfstandig aan de slag kunt;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en nauwkeurig werkt;
 • je makkelijk verplaatst in de gebruiker: werkt de software gebruiksvriendelijk?;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en nauwkeurig werkt;
 • leergierig en nieuwsgierig bent: je wilt weten hoe zaken werken en daar je steentje vervolgens aan bijdragen;
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent voor deze stage. De verdeling in het werken aan je opdracht en meewerken stemmen we samen af.

Wij bieden jou

 • een uitdagende stage op een mooi kantoor met een informele, motiverende sfeer;
 • collega’s die je graag helpen om je te laten groeien en jouw afstudeeropdracht te laten halen;
 • een passende stagevergoeding;
 • een fijne werkplek met 2 beeldschermen én uitzicht vanaf de 10e verdieping over Apeldoorn;
 • de mogelijkheid om, bij goed functioneren, na je stage bij ons te blijven werken.

Enthousiast geworden? Beleef de stage in het echt!
Ben je nieuwsgierig geworden naar onze stagevacature en de verdere invulling ervan? We komen graag met je in contact. Heb je nog vragen over de stagevacature? Neem dan contact op met Menno van Sligter (Manager R&D) via menno@vanbrug.nl of Mariëlle Capel (HR Consultant) via m.capel@tss-vms.com. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Mariëlle.

Goed om te weten

 • Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken.
 • Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens bewaren tot aan het einde van de sollicitatieprocedure.
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van het aannamebeleid.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Van Brug Software) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel deze vacature!