Co-creatie 2021 KvK Inschrijvingen: doe jij mee?

Na het opzetten van een co-creatietraject voor het Online dossier, Managementinformatie en PTP-beheer, zijn we nu bezig met het oprichten van een co-creatietraject voor de KvK Inschrijvingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een paar deelnemers! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat houdt het in om mee te doen in een co-creatietraject?

Je denkt mee met het ontwikkelen van een nieuw stukje van onze software. Hoe moet het proces lopen? Waar moeten de knoppen? Wat is de meest duidelijke benaming van die ene knop? Een aantal vragen waar je als co-creatiedeelnemer over meedenkt.

Waar gaan we mee bezig?

Je helpt mee met het ontwikkelen van een integratie voor de KvK Inschrijvingen. De reden is dat de inschrijvingen via KvK komen te vervallen. We komen in februari, april en juni bij elkaar om na te denken over deze nieuwe integratie. De laatste afsluitende sessie zal naar verwachting plaatsvinden in september. Tijdens deze sessie zullen we je een preview gaan geven om te laten zien wat we met jouw input hebben kunnen maken!

Wat zijn voordelen van meedoen met een co-creatietraject?

Wanneer je meedoet met de co-creatie, heb je natuurlijk invloed op het eindproduct. Je beslist samen met ons en de andere deelnemers hoe het product er uit komt te zien en hoe het moet werken. Daarnaast is het natuurlijk ook interessant om in contact te komen met de andere notariskantoren die meedoen om kennis uit te wisselen. Wanneer we samen met jou starten met dit co-creatietraject, verwachten we dat je in ieder geval bij 3 sessies aanwezig zult zijn. Op die manier kunnen we het maximale uit de sessies halen en kom je in aanmerking voor een passend bedankje omtrent de KvK Inschrijvingen.

Voor wie is een co-creatietraject geschikt?

We zijn voor dit co-creatietraject op zoek naar medewerkers van kantoren die ook bezig zijn met Ondernemersrecht. Daarnaast moet je gemotiveerd zijn en tijd willen vrijmaken om met ons deze nieuwe integratie te ontwikkelen.
Wil je graag meer informatie, heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Stephanie Laconi via stephanie@vanbrug.nl of 0657153997. 
Software ontwikkelen doen we samen!