Co-creatie KvK Inschrijvingen

Van Brug Software start met de integratie voor de KvK Inschrijving
Vanaf volgend jaar is het overtypen van gegevens bij de inschrijving in de Kamer van Koophandel (KvK) verleden tijd. KvK start namelijk met het ontwikkelen van een koppeling met de notariële softwareleveranciers. Hierbij sluiten wij als Van Brug Software aan in de werkgroep, alles om te borgen dat de nieuwe werkwijze ook blijft aansluiten bij het notariaat. Belangrijk om te weten, de nieuwe koppeling vervangt de oude werkwijze via het portal voor Online Registreren Notarissen (ORN) en de Notaris Applicatie UBO (NAU). Ook de inschrijving van UBO’s wordt via deze weg mogelijk.

Het toevoegen van deze integratie in Codex doen we uiteraard in co-creatie met jullie
Met 15 kantoren starten we een project om na te denken hoe dit proces er in Codex uit moet komen te zien. Dit omdat het een belangrijk proces is in jullie dagelijkse werkzaamheden. Zo realiseren we samen de maximaal haalbare tijdswinst en een zo hoog mogelijk gebruiksgemak.

Het project start in augustus 2021
De co-creatie groep is begin dit jaar samengesteld op basis van inschrijving op de mailing om ervoor te zorgen dat we gelijk van start kunnen gaan. Uiteraard houden we alle kantoren op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent deze integratie.

Heb je vragen over de integratie met KvK of de co-creatie?
Zijn er vragen of opmerkingen omtrent dit onderwerp neem dan gerust contact op met stephanie@vanbrug.nl of via 085 2030600