zondag, 25 feb 2018

Van Brug Software & Codex: gemaakt voor het notariaat

van brug codex2

 

Wat de notariskantoren over Codex zeggen…

Codex is zo lekker overzichtelijk!

Na een paar dagen gebruik ben ik al helemaal vrolijk. En het went snel!

Ik raad mijn collega’s aan om over te stappen zodra dit mogelijk is.

Het nieuwe systeem doet wat het doen moet om de werkzaamheden van het notariaat zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, uiteraard met een minimum aan fouten door de vele geautomatiseerde toepassingen.

Ik vind het zgn. stopwatchje (red. Module Tijdschrijven) erg prettig.

Je merkt gewoon aan alles dat de mensen van Van Brug zelf binnen het notariaat werkzaam zijn geweest. Zij weten precies wat wij nodig hebben.

Waarom Codex?

Codex is een herbouw van onze huidige software. Met de huidige versie heeft u soms wel zo’n 5 programma's naast elkaar openstaan. Niet echt effectief, wat ons betreft. Codex zorgt ervoor dat de notariële gebruiker vanuit 1 applicatie al zijn werkzaamheden kan uitvoeren. Het switchen tussen applicaties is daarmee voorgoed verleden tijd, omdat alle relevante informatie in 1 scherm zichtbaar is. Daarnaast is Codex snel doorzoekbaar, waardoor de eindgebruiker minder tijd nodig heeft om tot de juiste informatie te komen én er minder fouten, door bijvoorbeeld foutief overnemen van gegevens, gemaakt kunnen worden.

Codex gebouwd op nieuwste technieken

Uiteraard is Codex gebouwd op de allernieuwste ontwikkeltechnieken. Belangrijk onderdeel hierbij is de broncode, deze garandeert immers het (zelfs onafhankelijk van Van Brug) blijven voortbestaan van de software. De stabiliteit van deze belangrijke broncode scoorde een 9,6 na recent analyse-onderzoek. Codex is daarmee niet alleen nu, maar ook voor de toekomst software waar je als notariskantoor op kunt bouwen!

Integraties voor meer efficiëntie

Door de integraties van de vele verschillende koppelingen houdt de eindgebruiker kostbare tijd over voor andere, belangrijke aspecten uit het vak. Bijvoorbeeld om het contact met cliënten uit te bouwen, of proactief te adviseren.

Is uw kantoor al Codexproof?

Tijdens de ontwikkeling van Codex werken we nauw samen met de notariskantoren en hun systeembeheerders. Daardoor kunnen praktische wensen vanuit de dagelijkse praktijk (in de meeste gevallen) direct verwerkt worden en verloopt de overstap naar Codex soepel. Ook uw systeembeheerder kan, door inzet van een speciaal ontwikkelde tool, eenvoudig testen of uw kantoor al Codexproof is. Dit gebeurt achter de schermen: de medewerkers van het kantoor ondervinden er totaal geen hinder van. Zo worden er nog vóór de migratie eventuele issues opgelost. Op deze manier verloopt de livegang van NIS naar Codex eenvoudig en succesvol. Dat heeft ook te maken met de gebruiksvriendelijkheid van het programma. Er kan, direct na de migratie, gewerkt worden met Codex. Eén van onze ervaren consultants is gedurende de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden. Concreet betekent het dat er na slechts 1 dag uitleg en begeleiding zelfstandig gewerkt kan worden met Codex. Notariskantoren die al overstapten geven aan dat het programma zo vanzelfsprekend ingericht is, dat er feitelijk niet eens een handleiding geraadpleegd hoeft te worden.

Codex is live

De 5 grootste notariskantoren van Nederland zijn inmiddels klant van Van Brug. In september 2015 is één van die kantoren als eerste met Codex gestart. Een tweede kantoor van deze top 5 volgde in 2016. Het was een mooie praktijktest waaruit is gebleken dat Codex precies zo door de eindgebruiker ervaren wordt als wij het tijdens de ontwikkeling voor ogen hadden. In augustus 2016 is het eerste Van Brug Software - kantoor, wat al jarenlang met NIS werkte, overgegaan naar Codex. Wederom een spannend moment, aangezien onze bestaande kantoren een bepaalde functionaliteit gewend zijn en deze ook verwachten terug te vinden in Codex. En, voor alle duidelijkheid, dat mógen ze ook verwachten. Door een goede voorbereiding en nauwe samenwerking tussen Van Brug Software, het notariskantoor en de betrokken systeembeheerder kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde overgang voor alle partijen.

Van Brug innoveert

Stabiliteit. Veiligheid. Betrokkenheid. Maar ook overzicht, procesverbetering, toekomstgerichtheid en het creëren van de ideale workflow. Het zijn de thema’s waar ons team van specialisten zich dagelijks mee bezighoudt. Naast de ontwikkeling van Codex ontwikkelen of onderzoeken we op dit moment de volgende nieuwe koppelingen:

  • Veilig mailen met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens.
  • Koppelingen met een digitale telefooncentrale.
  • Betere onderzoeksmogelijkheden voor het opzetten van een mailing.
  • Betere managementrapportage en mogelijke koppelingen met iDeal.
  • Internetbankieren en Scan en Herken van inkoopnota's.
  • Geautomatiseerd inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

 

Vragen? Opmerkingen? Bel!

We kunnen ons voorstellen dat u nog meer informatie wil, of benieuwd bent naar wat de overstap naar Codex specifiek voor uw kantoor betekent. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0578 - 693646 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We blijven graag met u in gesprek.

Van Brug Software.
Vertrouwd, Ervaren & Innovatief.