We helpen je graag een handje!

Het einde van 2021 komt in zicht en de bijbehorende eindejaarsdrukte is bij veel kantoren te merken. Al hadden wij het idee dat jullie het hele jaar al ontzettend druk zijn geweest! Je herkent het misschien wel: mailboxen lopen vol en de stapels dossiers worden alsmaar hoger. We helpen je graag een handje!

Aanpassen Kadastertarieven en factuurnummering 2022 

In november maakte het Kadaster de tarieven voor 2022 bekend. Dit betekent dat je deze nieuwe tarieven alvast kunt gaan invoeren, zodat de nota’s met een passeerdatum in 2022 de juiste Kadastertarieven vermelden. Wij passen dit graag voor je aan in het beheer van de facturering voor het speciale decembertarief van € 75 excl. btw. We checken dan ook gelijk of de factuurnummering voor 2022 al goed bij je staat ingesteld. Hierdoor loopt het proces van het aanmaken van nota’s van afrekening en declaraties vanaf 1 januari ongestoord door. Maak je ook gebruik van de geïntegreerde offertemodule in Codex (van Notarisdossier)? Voor een totaalbedrag van € 99 excl. btw passen we ook de Kadastertarieven in de offertemodule voor je aan!

Onze consultants gaan graag voor je op afstand aan de slag! 

Het enige dat zij nodig hebben, is een vrije werkplek waar zij via teamviewer op kunnen inloggen. Je kunt dus bezig blijven met de dagelijkse werkzaamheden en het onderhouden van de relatie met je cliënten.

Wil je gebruik maken van deze actie?

Goed om te horen! Klik dan op onderstaande link om je aan te melden. De actie is geldig t/m 31 december.