Offertemodule

Vraag nu de offertemodule aan!

Zoals je wellicht weet, vallen Van Brug Software en Dirict onder Notarissoftware Nederland (NSN). We merkten dat er vanuit onze kantoren steeds meer vraag was naar een offertemodule. Notarisdossier van Dirict heeft al een langere tijd een mooie offertemodule beschikbaar. We hebben daarom besloten om deze functionaliteit te integreren in Codex, zodat je er gratis gebruik van kunt maken!

 

Kosteloos te gebruiken

Door deze unieke samenwerking kunnen we deze module kosteloos aanbieden aan al onze klanten. Je betaalt alleen eenmalig de implementatiekosten. Elk notariskantoor heeft verschillende behoeftes en daarom hebben we verschillende opstartmogelijkheden gemaakt. Zo kan je kiezen welke optie het beste past bij jouw kantoor.

Starten met de standaard

325

Uitleg op afstand

650
  • Uitleg op afstand voor een snelle start

Direct aan de slag

1300
  • Alle tarieven ingericht
  • Uitleg op afstand voor een snelle start

Hoe ervaart een notariskantoor de offertemodule?

Notariskantoor Stigter & Leskens maakt al een paar jaar gebruik van de offertemodule via Notarisdossier. Eva Veltman vertelt over hun ervaringen:
“De offertemodule werkt gewoon echt fijn. Ik vind het vooral ideaal dat wanneer je een prijs aanpast, dit in één keer doorgevoerd kan worden. Zo hoef je niet elke offerte langs om de prijs te wijzigen en dat scheelt tijd! Met de offertemodule behoud ik overzicht en kan ik gemakkelijk offertes terugvinden. Daarnaast is de module makkelijk in gebruik. Als ik de lay-out van een e-mailsjabloon wil bewerken vergt dit wat tijd. Maar dat is ook vooral een kwestie van proberen en gewoon doen. Hoe we eerder offertes maakten? We hadden heel veel losse documentjes en de offertes maakten we in Excel. Tijdwinst levert de offertemodule dus écht op!”
Alvast een sneak preview zien? Bekijk dan dit filmpje!

Je kunt je aanmelden voor de offertemodule

We snappen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met de offertemodule. Je kunt je nu aanmelden voor de offertemodule door op de onderstaande knop te klikken! Onze planner neemt dan contact met je op om de implementatie in te plannen. Hoe sneller je je aanmeldt, hoe sneller je dus aan de beurt bent voor de implementatie! Klik hier om je je aan te melden!