Van Brug Software:
Dienstverlening waar je op kunt bouwen

Software is meer dan het pakket zelf. Onze kantoren varen op het werken van het product. Maar als je een vraag hebt of als het even niet werkt wil je ook geholpen worden. Daarom staan onze professionals van Support, Consultancy en Customer Success Management dagelijks voor jou klaar met persoonlijke hulp en advies.

Consultancy

Onze consultants weten als geen ander wat er op de werkvloer speelt en waar behoefte aan is. Omdat zij deze behoeften snel vertalen richting onze software, behaal je tijdwinst. En dat werkt vervolgens weer kostenverlagend binnen je kantoor! Uiteraard denken onze consultants graag met je mee om tot het best mogelijke advies te komen. Wanneer wij je als nieuwe klant mogen verwelkomen, dan begeleidt dezelfde consultant het gehele implementatietraject, vanaf het begin tot het eind.

Support

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de continuïteit van je processen te waarborgen, staan onze collega’s van de afdeling Customer Support elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor je klaar. Heb je een gebruikersvraag of storing? Dan kan je bij ze terecht. Ze helpen je graag!

Customer Success Management

Altijd al willen weten hoe je meer uit Codex haalt? Of hoe je de processen zo goed mogelijk organiseert? Onze Customer Success Manager helpt je graag op weg met een Waarde Realisatie. Hierin krijg je voor jouw kantoor advies op maat hoe je het beste met het systeem werkt.