Dorien Bartels, Manager Customer Care: '2019 was écht het jaar van de customer service.'

‘In 2019 hebben we volop de samenwerking met de notariskantoren opgezocht. En dat moest ook wel: we hadden als bedrijf wat in te halen als het ging om het échte contact met het notariaat. We zijn binnen dit kader onder andere actief bezig geweest met co-creatie: samen software ontwikkelen met onze klanten. Daarnaast waren er natuurlijk de gratis webinars en de VIP-ochtenden die ook heel goed ontvangen zijn’, aldus Dorien Bartels, Customer Care Manager binnen Van Brug Software. ‘Het mooie is dat we ook van de kantoren zelf terug horen dat ze zich meer gehoord en gezien voelen, en dat is uiteindelijk tóch waar je het voor doet. Er wordt zelfs regelmatig gesproken over ‘de frisse wind die sinds anderhalf jaar binnen Van Brug Software waait’. En dat zijn hele prettige berichten om te horen uit de markt.

2020: het jaar van het product

‘Voor ons geldt dat we volgend jaar op dezelfde manier het contact met de notariskantoren blijven zoeken. Persoonlijk contact blijft namelijk ons speerpunt. Volgend jaar willen we aanvullend nog meer gas geven op de doorontwikkeling van Codex, ons product. Dit willen we doen door langs te gaan bij kantoren om te horen hoe zij het product ervaren, echt gebruikersonderzoek dus. Maar we willen ook op basis van metingen en data de software verbeteren. Zo kijken we bijvoorbeeld naar welke schermen het meest gebruikt worden in onze software, zodat we die in samenspraak met diezelfde gebruikers, zoveel mogelijk kunnen optimaliseren.’

Meten is weten

‘Ook de overige dienstverlening blijven we meten. Want het principe ‘meten is weten’ hebben we hoog in het vaandel bij Van Brug Software. Wij geloven dat het de enige manier is om succesvol te blijven anno nu’, zegt Dorien. ‘Wanneer je feitelijke data combineert met de warmte van persoonlijk contact dan heb je wat ons betreft goud in handen. Het is precies de manier waarop we samen willen blijven werken, ook ná 1 januari.

Tot slot… een wens

Aan alle goede samenwerking ligt een basis van vertrouwen en openheid ten grondslag. Samen met het persoonlijke contact is dat hetgeen we voort gaan zetten in 2020. We wensen u alvast een heel gelukkige kerstperiode en een fijne jaarwisseling toe!