Els Verweij: ‘Samen groeien en bloeien, ik kijk er naar uit!’

In juli kondigden we haar komst al per e-mail aan. Maar sinds augustus is ze dan ook echt regelmatig te vinden bij onze notariskantoren! Hoog tijd om haar wat beter te leren kennen. 

In 2018 won ik als ondernemer uit Hattem de “Maestro van Hattem” wedstrijd
Natuurlijk moet je muzikaal zijn om een orkest te leiden, maar op de bok had ik nog nooit gestaan. Het schets precies hoe ik ben en wat ik voor ogen heb bij Van Brug Software. Ik houd van uitdagingen, ben ambitieus en ondernemend. In mijn nieuwe job als Customer Success Manager bij Van Brug Software denk ik nog vaak terug aan mijn wedstrijd op de bok. Net als in het orkest zie ik om mij heen allemaal getalenteerde mensen. Zowel bij ons op kantoor als tijdens de bezoeken aan de notariskantoren. Maar net zoals die getalenteerde musici in het orkest een dirigent nodig hebben om samen in harmonie te spelen zo zie ik mijn rol binnen Van Brug Software: er voor zorgen dat op het juiste moment de juiste acties genomen worden, zodat de notariskantoren kunnen excelleren en nog tevredener zijn over onze dienstverlening.

Met veel enthousiasme ben ik dan ook 1 augustus begonnen aan deze nieuwe uitdaging
Met een aantal van jullie heb ik ook al mogen kennismaken. Ontzettend waardevolle gesprekken. Jullie ideeën, ervaringen, opbouwende kritiek en/of complimenten zijn van groot belang. En die glimlach die verschijnt als ik vertel dat ik uit het notariaat kom zegt genoeg! Na de middelbare school ben ik het notariaat ingerold en in vijftien jaar doorgegroeid tot register notaris klerk. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de notariële werkprocessen veilig en efficiënt zijn ingericht.

Waarom dan het notariaat verlaten?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ik ben erg blij deze te hebben gevonden bij Van Brug Software. En echt verlaten doe ik het niet natuurlijk. Het is juist erg leuk om met nog meer notariskantoren een goede relatie op te bouwen en samen met hen en ons team er een succes van te maken, want klanttevredenheid is mijn enige doel!

 

Samen groeien en bloeien!

 

Staat er nog geen afspraak gepland voor een nadere kennismaking, maar is daar wel behoefte aan? Bel of mail mij dan gerust op 06-20001377 of els@vanbrug.nl.

 

Ik kijk er naar uit!