Laden Evenementen

Training Aanmaken OG Dossier

Doelgroep
Medewerkers die voor de afdeling onroerend goed dossiers aanmaken.

Inhoud
Tijdens deze training laat ik onder meer zien hoe je een nieuw dossier aanmaakt. Er wordt uitgelegd hoe je cliënten zoekt, aanmaakt via BRP/KVK en hoe je het aan het dossier kan koppelen. Hij laat ook zien hoe je kadastrale percelen kan toevoegen via KIK-R, hoe je de eerste recherches uitvoert en hoe je brieven maakt via de PTP en omzet naar PDF. Ook zal worden uitgelegd hoe je een aflosnota opvraagt via ECH, hoe je een royementsvolmacht (niet ECH) aanmaakt en hoe je documenten/vragenlijsten kan delen met partijen via het Online Dossier.

Aanmelden 

Aanmelden en tarief

Aanmelden voor één of meer van deze trainingen kan via deze link. Op het aanmeldformulier kan je alvast aangeven waarover je meer zou willen weten, zodat hier bij de training mogelijk rekening mee kan worden gehouden. Een training volgen kost € 217,00 excl. btw. per kantoor, waarbij er maximaal 3 medewerkers van het kantoor kunnen aansluiten. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren. De weergegeven tijdsduur bij de trainingen is, omdat de online trainingen nieuw zijn, een indicatie.

Microsoft Teams

De trainingen worden via Microsoft teams gegeven. Hierbij is het van belang dat je microfoon en speakers of headset het doet. Daarnaast is het prettig als je ook over een webcam beschikt, zodat we elkaar kunnen zien. Beschik je niet over een Microsoft Teams account? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Je systeembeheerder kan Microsoft Teams op je computer installeren. Probeer dit programma van te voren even te testen, zodat je er niet pas tijdens de training achter komt dat iets niet werkt. Het is ook mogelijk om deel te nemen zonder dat Teams is geïnstalleerd. Je kunt er dan voor kiezen om via het internet deel te nemen. Via deze link kan je hier meer informatie over vinden.

 

Share This Story, Choose Your Platform!