Laden Evenementen

Training “Afwerken Dossier”

Doelgroep
Medewerkers die de herrecherches uitvoeren, aktes passeer klaar leggen, inboeken in het CDR en het klaarzetten voor SYVAS

Inhoud
Tijdens deze training wordt o.a. laten zien hoe je in een dossier een herrecherche uit moet voeren en hoe je de voorgangsrapportages kan exporteren inclusief uitleg over hoe je deze moet lezen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je een akte passeer klaar moet maken (KIK akte opnieuw opbouwen, aflijnen als minuut en afschrift) en hoe je aktes kan inboeken in het CDR inclusief uitleg over o.a. de overdrachtsbelasting. Ook zal worden uitgelegd hoe je aktes klaarzet voor SYVAS, hoe je aktes verstuurd naar het CDR en hoe je aktes naar het Kadaster verstuurd.

Aanmelden 

Aanmelden en tarief

Aanmelden voor één of meer van deze trainingen kan via deze link. Op het aanmeldformulier kan je alvast aangeven waarover je meer zou willen weten, zodat hier bij de training mogelijk rekening mee kan worden gehouden. Een training volgen kost € 199,- excl. btw. per kantoor, waarbij er maximaal 3 medewerkers van het kantoor kunnen aansluiten. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren. De weergegeven tijdsduur bij de trainingen is, omdat de online trainingen nieuw zijn, een indicatie.

Microsoft Teams

De trainingen worden via Microsoft teams gegeven. Hierbij is het van belang dat je microfoon en speakers of headset het doet. Daarnaast is het prettig als je ook over een webcam beschikt, zodat we elkaar kunnen zien. Beschik je niet over een Microsoft Teams account? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Je systeembeheerder kan Microsoft Teams op je computer installeren. Probeer dit programma van te voren even te testen, zodat je er niet pas tijdens de training achter komt dat iets niet werkt. Het is ook mogelijk om deel te nemen zonder dat Teams is geïnstalleerd. Je kunt er dan voor kiezen om via het internet deel te nemen. Via deze link kan je hier meer informatie over vinden.

 

Share This Story, Choose Your Platform!