Laden Evenementen

Doelgroep
Medewerkers die wijzigingen in het beheer van de facturering (willen) doen.

Inhoud
Tijdens deze training leer je onder meer hoe je een bestaand element kan wijzigen (bijv. standaard omschrijving, grootboeknummer), nieuwe elementen kan aanmaken en koppelen aan notamodellen, zorgen dat een element aan de juiste rol is gekoppeld, een nieuw notamodel maken, waar en hoe je tarieven kan aanpassen. Specifieke vragen kunnen vooraf worden gemeld zodat hier ook aandacht aan kan worden geschonken tijdens de training.

Aanmelden

Aanmelden en tarief

Aanmelden voor één of meer van deze trainingen kan via deze link. Op het aanmeldformulier kan je alvast aangeven waarover je meer zou willen weten, zodat hier bij de training mogelijk rekening mee kan worden gehouden. Een training volgen kost € 106,50 excl. btw. Er zijn maximaal 8 deelnemende kantoren per training, zodat je er zeker van bent dat de vragen die je hebt ook beantwoord kunnen worden. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren. De weergegeven tijdsduur bij de trainingen is, omdat de online trainingen nieuw zijn, een indicatie.

Microsoft Teams

De trainingen worden via Microsoft teams gegeven. Hierbij is het van belang dat je microfoon en speakers of headset het doet. Daarnaast is het prettig als je ook over een webcam beschikt, zodat we elkaar kunnen zien. Beschik je niet over een Microsoft Teams account? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Je systeembeheerder kan Microsoft Teams op je computer installeren. Probeer dit programma van te voren even te testen, zodat je er niet pas tijdens de training achter komt dat iets niet werkt. Het is ook mogelijk om deel te nemen zonder dat Teams is geïnstalleerd. Je kunt er dan voor kiezen om via het internet deel te nemen. Via deze link kan je hier meer informatie over vinden.

 

Share This Story, Choose Your Platform!