Fiets mee op zondag 17 september voor Stichting TuTu!

Fiets mee en maak het verschil voor ongeneeslijk zieke ouders en hun kinderen!

Vol enthousiasme en energie nodigen wij jou uit om met Chris Nugteren mee te fietsen tijdens de Dam tot Dam FietsClassic op zondag 17 september 2023! Dit is geen gewone fietstocht, het is een kans om een positieve impact te maken in de levens van gezinnen die het echt nodig hebben. Chris fietst namelijk mee in Team TuTu, een fantastisch initiatief van Stichting TuTu.

Wat is Stichting TuTu?
Net als jij in je rol van Notaris het verschil maakt op belangrijke momenten in het leven van de Nederlandse burger, maakt Stichting TuTu ook het verschil op een heel belangrijk moment in het leven van kinderen en ouders. Deze stichting heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare en blijvende herinneringen met en voor hun kinderen. Ze vervullen wensen op maat en koppelen gezinnen aan bestaande initiatieven, zodat ze nu herinneringen kunnen maken voor later.

Als deelnemer van Team TuTu krijg je je startnummer gratis en is alles goed geregeld van start tot finish. Bovendien ontvang je het speciale TuTu Wielershirt als aandenken aan deze bijzondere ervaring.

Fiets jij met me mee voor Stichting Tutu?
Door je aan te sluiten bij ons Team TuTu, geef je niet alleen blijk van je sportiviteit en gezelligheid, maar draag je ook actief bij aan de missie van Stichting TuTu. Het enige wat we van jullie vraag is om minimaal €250,- aan sponsorgeld op te halen, dat rechtstreeks ten goede komt aan de stichting. Je kunt meedoen op je racefiets of moutainbike, wat jij fijn vindt. We gaan voor de fietsafstand van 60 kilometer.

We doen het samen!
Laten we samen aantonen dat de notarissenbranche niet alleen betrokken is bij juridische zaken, maar juist een hart heeft voor sociale verantwoordelijkheid en het welzijn van gezinnen. Laten we onze krachten bundelen en een positieve impact maken op het leven van anderen!

Doe je mee?
Ben je geïnteresseerd om met ons mee te fietsen en Team TuTu te versterken? Of wil je meer informatie over de Dam tot Dam FietsClassic en deelname aan Team TuTu? Meld je aan vóór 21 augustus via onderstaand formulier.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Lees hier meer Stichting TuTu en de Dam tot Dam Fietsclassic.

Laten we samen het verschil maken en onvergetelijke herinneringen creëren voor deze gezinnen. We kijken ernaar uit om jullie te zien bij de Dam tot Dam FietsClassic!