Gebruik nu onze vernieuwde Managementinformatie

Weten hoe je ervoor staat als kantoor is van levensbelang. Nu is het druk in het notariaat en heeft iedereen voldoende werk. Maar weet je echt welke dossiers jou geld opleveren? En wat als het minder gaat, waar moet je dan aandacht aan besteden als kantoor? Met de vernieuwde managementinformatie krijg je hier direct inzage in.

Ontwikkeld voor en door notariskantoren
De vernieuwde managementinformatie is samen met 15 notariskantoren ontwikkeld. Zo ben jij ervan verzekerd dat de module goed getoetst is in de praktijk en je er direct mee aan de slag kunt. De volgende vernieuwingen kan je in ieder geval terugvinden in de vernieuwde functie:

  • Eenvoudig je eigen overzichten oproepen
  • Direct inzage in de omzet/gegevens uit AFAS met de nieuwe AFAS koppeling
  • Groeperen, filteren en heel eenvoudig exporteren naar Excel
  • Externe partijen aansluiten op de data

Hoe maak ik gebruik van managementinformatie?
Zorg ervoor dat minimaal Codex 5.3 is geïnstalleerd en de Codex Server installatie door de systeembeheerder wordt uitgevoerd. De documentatie van zowel de installatie als het gebruik van de module zijn terug te vinden via de Handleidingen van Codex, deze zijn te vinden onder het help icoontje rechtsboven in Codex.

Nadat de juiste versie én de Codex server is geïnstalleerd dienen de juiste rechten te worden toegekend voor het inzien van de Managementinformatie. Dit kan in de Applicatie Manager onder het tabblad “Financieel” en de knop “Management informatie”. Nadat dit is ingesteld kan je beginnen met de module.

Ben je benieuwd hoe de Managementinformatie eruit ziet? Kijk dan hier onze webinar terug!