Het Rode Kruis en wij zeggen dankjewel! #samentegencorona

Een aantal maanden kwamen we met de volgende challenge:

Voor elke gepersonaliseerde score op de vraag ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u Van Brug Software en Codex aan zou raden bij een ander notariskantoor?’ doneren wij een bedrag voor het Rode Kruis. Wanneer elke medewerker van ieder notariskantoor de mogelijkheid heeft gehad om deze vraag te beantwoorden, maken we het definitieve eindbedrag bekend! Simpel toch? Het totale eindbedrag doneren wij aan het Rode Kruis

Dankzij jullie hulp konden we samen het Rode Kruis helpen in hun strijd tegen het coronavirus
Nu we richting het einde van dit jaar gaan en iedereen de kans heeft gehad om een gepersonaliseerde score in te vullen, willen we graag het eindbedrag bekendmaken. Dankzij jullie hulp kunnen we het mooie bedrag van maar liefst € 3.000,00 overmaken naar het Rode Kruis! Helaas kan de overhandiging van de cheque niet fysiek vanwege de coronamaatregelen, maar digitaal kan dit natuurlijk wel. Els overhandigde de cheque aan Miles Hoen van het Rode Kruis.

Jullie feedback zorgt ervoor dat we kunnen blijven verbeteren!
Inmiddels is er met veel van jullie contact opgenomen naar aanleiding van jullie scores. Ook als deze scores laag waren. Hieruit is duidelijk geworden wat we vooral moeten blijven doen maar ook wat we volgens jullie beter kunnen doen. Door deze feedback hebben we de eerste verbeteringen in onze dienstverlening en software al door kunnen voeren. Dank daarvoor en blijf deze feedback ook vooral geven!

Help als notariskantoor ook mee: Vrienden van het Rode Kruis
Het Rode Kruis komt momenteel op diverse manieren in actie in Nederland. Zo deelt de organisatie o.a. boodschappenkaarten uit aan mensen die momenteel het hoofd niet boven water kunnen houden en geen recht hebben op andere vormen van voedselhulp. Daarnaast ondersteunt het Rode Kruis de GGD bij het bron- en contactonderzoek. Vrijwilligers helpen ook bij het afnemen van coronatests in de teststraten. Om de hulp en steun zowel internationaal als nationaal en lokaal continuïteit te kunnen geven heeft het Rode Kruis het programma ‘’Vrienden van het Rode Kruis’’ in het leven geroepen. Deze propositie is geheel ingericht op preventie, dus risico`s van te voren detecteren en daar op acteren. Hierbij scheelt elke 1 euro vooraf geïnvesteerd grofweg 7 euro achteraf aan noodhulp kosten. Dit is natuurlijk ook wat bedrijven doen; investeren, informeren en innoveren om relevant te blijven in desbetreffende bedrijfstak. Bedrijven sluiten zich vanuit moreel belang aan maar daarbij wordt er ook een waardevol zakelijk netwerk opgebouwd met bedrijven uit diverse branches. Het programma ‘’Contact Cirkel’’ is juist nu heel relevant omdat kwetsbare ouderen in deze Corona tijd weinig tot geen sociaal contact hebben. De vrijwilligers houden daarom een extra oogje in het zeil en ondersteunen waar nodig. Doe mee en vergroot samen met het Rode Kruis je sociale impact, sluit je aan als Vriend van Het Rode Kruis!

Voor meer informatie: https://www.rodekruis.nl/doe-mee/voor-bedrijven/vrienden-van-het-rode-kruis/ of neem contact op met Miles Hoen mhoen@redcross.nl