Het Wensenportaal – een terugblik op 2021 

Loop je ergens tegenaan? Vind je een bepaald onderdeel in Codex te ingewikkeld? Of heb jij een idee waardoor je werk in Codex leuker of makkelijker zou kunnen worden? Dan kun je dat laten weten via ons Wensenportaal. Via dit portaal verzamelen we jullie goede ideeën en kunnen jullie bovendien stemmen op al ingebrachte wensen!

Natuurlijk is het leuk en heel erg fijn om mee te kunnen denken en jouw wensen te delen met ons. Zo weten wij wat er beter en efficiënter kan om jullie werk makkelijker te maken en vooral leuk te houden! Maar na het geven van al jouw wensen wil je ook graag weten wat er nou eigenlijk mee wordt gedaan. Daarom geven wij graag een update over 2021. Deze update zie je in de infographic bij dit bericht. Ook kijken we terug naar het eerste kwartaal van 2022. Want we zijn inmiddels al aan de slag gegaan met jullie wensen!

2022

Ook in 2022 gaan we door met het realiseren van jullie wensen. Met in de release van deze maand een verbetering van de Facturering. Dit was een van de top 10 wensen in het portaal. We hebben hierbij onnodig veel klikken in het aanmaken van een nota weggehaald. Maak jij een nota met twee tabbladen voor koper en verkoper, dan krijg je twee pdf’s. Pas je op het tweede tabblad iets aan en klik je op ‘OK’, dan ging het systeem automatisch terug naar tabblad één. Dan moet je dus handmatig terug naar tabblad twee. Na onze aanpassing is dit nu niet meer nodig. Je blijft staan op het tabblad waarop jij bezig bent

Wil je meer weten over het wensenportaal en hoe het werkt? Daar hebben wij een webinar over gegeven, die je hier terug kunt kijken.