Hoe het allemaal begon: op de zolderkamer van Klaas van Brug

Alle mooie ideeën beginnen met een kleine ingeving. Zo was het ook met Klaas van Brug, die vanaf zijn zolderkamer aan de basis stond van wat uitgegroeid is tot Van Brug Software, inmiddels sinds jaar en dag marktleider in de wereld van software voor het notariaat. Klaas van Brug werkte als boekhouder op een notariskantoor. Hij vond dat zijn werk veel beter te automatiseren was en bedacht op zijn zolderkamer het allereerste boekhoudpakket. Later groeide het, dankzij samenwerking met de eerste ontwikkelaars, uit tot een volledig notarieel softwarepakket. En bovendien ook nog eens tot het eerste dat volledig draaide op Windows van Microsoft…

Ons gezamenlijk inzicht brengt u verder

Van Brug Software is dé specialist op het gebied van notariële software. Samen met u gaat ons team elke dag de uitdaging aan de beste software oplossing te bieden met als doel de notariële processen binnen uw kantoor nóg verder te verfijnen. Op die manier houdt u als notaris meer kostbare tijd over voor het contact met en adviseren van uw cliënten. De innovatieve software van Van Brug Software moet het notariaat met zo min mogelijk handelingen zoveel mogelijk zaken kunnen laten afwikkelen. Hierdoor kunnen de notaris en zijn medewerkers zich optimaal toeleggen op hun juridische rechten en plichten, en meer tijd besteden aan het contact met de cliënt.

Ruim 70 jaar ervaring

Met ruim 70 jaar ervaring binnen ons team begrijpen we als geen ander dat overzichtelijkheid, gebruiksgemak en een ideale workflow van de dagelijkse notariële processen binnen een notariskantoor enorm van belang zijn. Om constant te kunnen monitoren waar behoefte aan is binnen de bewegende notariële markt, zoeken onze medewerkers op reguliere basis contact met u als eindgebruiker. Samen met hen omschrijft u wat uw kantoor écht nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden snel en goed uit te voeren. En dat wérkt!

Intensieve samenwerking

De continue samenwerking met relevante partijen zoals notariskantoren, adviseurs en (overheids)instanties maakt dat ‘Codex’, vanuit haar rol als toonaangevende notariële software van Nederland, volledig veilig, efficiënt en toekomstgericht is. Door de gebruiksvriendelijkheid en vele geïntegreerde modules kunt u zich dagelijks optimaal toeleggen op uw juridische rechten en plichten. Met onze notariële software, die met visie en passie voor het notariaat is ontwikkeld, bedienen wij zowel kleine, middel- als ook grote notariskantoren.

Wees welkom

Graag even bij ons bedrijf in de keuken kijken? Of een bezoek aan uw kantoor plannen? Neem contact met ons op, we kijken uit naar uw bericht.