Jouw score is geld waard in de strijd tegen Corona!

Om onze dienstverlening en software te blijven verbeteren, stellen wij sinds een aantal maanden de volgende vraag in Codex: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u Van Brug Software en Codex aan zou raden bij een ander notariskantoor?’. Jouw score en mening zijn ontzettend waardevol voor ons, want alleen dan kunnen wij de juiste zaken voor jullie blijven verbeteren. En vanaf nu levert jouw score ook geld op voor het Rode Kruis! Hoe dit precies werkt? Lees snel verder!

Het Rode Kruis strijdt tegen het Coronavirus 

Het Rode Kruis zet zich momenteel volop in tegen het Coronavirus en in hun strijd kunnen zij alle financiële hulp gebruiken. Een aantal van onze collega’s heeft inmiddels al de Run 5, Donate 5, Nominate 5 challenge volbracht om geld op te halen en te doneren aan het Rode Kruis. Om samen met het notariaat van Nederland ons steentje bij te dragen, hebben we voor de kantoren ook een challenge in het leven geroepen.

De challenge voor het Rode Kruis
De challenge is als volgt: Voor elke gepersonaliseerde score op voornoemde vraag doneren wij een bedrag voor het Rode Kruis. Wanneer elke medewerker van ieder notariskantoor de mogelijkheid heeft gehad om deze vraag te beantwoorden, maken we het definitieve eindbedrag bekend! Simpel toch? Het totale eindbedrag doneren wij aan het Rode Kruis.

De vraag in Codex nog niet gezien of opnieuw je score geven? Dat kan!
De vraag zal ook de komende maanden gesteld blijven worden, dus het kan zijn dat je deze nog niet voorbij hebt zien komen. Heb je de vraag geannuleerd en wil je alsnog je bijdrage leveren door een gepersonaliseerde score te geven? Dat kan vanaf medio juli linksboven in Codex onder de knop met het logo.

Geef dus vooral jouw score door, want jouw score levert niet alleen waardevolle input, maar ook nog eens geld op!