Kennismaken met de vernieuwde PTP-beheermodule

De eerste sessie ‘Kennismaken met de nieuwe PTP-beheermodule’ is vol! Noteer de nieuwe datum alvast in je agenda.Vanwege de vele aanmeldingen, hebben we besloten om een tweede sessie te organiseren. Op 2 juli van 13.00-16.30 vindt de tweede sessie digitaal plaats.

Met 10 notariskantoren zijn we bezig met het vernieuwen van de PTP-beheermodule. Met deze vernieuwde PTP-beheermodule kan je modellen gemakkelijk nóg slimmer maken. De eerste co-creatiesessies zijn geweest en fase 1 is bijna klaar. Hoog tijd dus om je een sneak preview te geven!

Hoe kan je de interactieve webinar volgen?
De webinar is gemakkelijk te volgen op kantoor of thuis. Je kunt je aanmelden door op de onderstaande knop te klikken. Vervolgens vul je je gegevens in en je bent klaar! Vlak voordat de webinar begint, open je de e-mail en klik je op ‘join webinar’. Je komt dan in de juiste omgeving terecht. Wil je tijdens de webinar wat zeggen of heb je een vraag? Klik dan op ‘raise hand’. Zo kunnen wij je de mogelijkheid geven om iets te zeggen door de microfoon van je headset of computer. Heb je geen audio op je computer? Dan kan je inbellen via je telefoon. In de e-mail die je krijgt nadat je je hebt aangemeld, vind je namelijk ook een telefoonnummer en een PIN. Zodra je dit nummer belt en de PIN invult, kan je via je telefoon meeluisteren.

Klik hier om je aan te melden!

Inhoud van de sessie
Tijdens de sessie geven wee je natuurlijk een sneak preview van hoe de vernieuwde PTP-beheermodule er uit gaat zien en hoe het zal gaan werken! Daarnaast vertellen we je hoe deze vernieuwde module tot stand is gekomen. We sluiten af met een speciale actie!

Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 085 20 20 307 of sales@vanbrug.nl.