Even kennismaken met: Dennis van der Blom!

Dennis is bij ons in januari dit jaar begonnen als afstudeerstagiair en is per 1 juli in dienst als product owner!

Hoe is je afstudeerstage verlopen?

In mijn stage bij Van Brug Software heb ik gefocust op de module tijdschrijven. Hier heb ik een nieuw ontwerp voor klaarliggen en heb ik Van Brug Software mogen adviseren over de mogelijkheden en beste oplossingen. In het semester vóór mijn afstudeerstage was ik al bekend bij Van Brug en heb ik meegewerkt aan een project voor het digitaliseren van een passeermoment. Ik deed de opleiding Business IT & Management aan de hogeschool Windesheim. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik een contract getekend bij Van Brug!

Een andere sector

Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de tuinbouwsector. Ik hield mij bezig met app- en webontwikkeling en procesverbetering voor kwekerijen. Nu is het tijd voor een hele andere slag en ga ik mij verdiepen in de notariële wereld.

Wat ga je doen als product owner?

In mijn nieuwe functie als product owner ga ik aan de slag met het beheren van de visie van Codex, de takenlijst voor het ontwikkelteam, het prioriteren van de behoeften & wensen en zal ik nauw communiceren met de interne en externe stakeholders. Onze klanten worden door mij benaderd voor het toetsen van functionaliteiten en het doornemen van wensen. Op die manier zorgen we voor een nog efficiëntere samenwerking dankzij co-creatie!

Ben jij ook benieuwd naar onze stagemogelijkheden? We leren je graag kennen! Neem hiervoor contact op met Mariëlle via m.capel@tss-vms.com

Dennis van der Blom
Dennis van der BlomProduct owner