Nieuw: Microsoft Teams integratie Codex

De ministerraad stemde 3 april jl. in met een voorstel van minister Dekker, waarin staat dat het in noodsituaties, zoals nu met Corona, mogelijk is om digitale en audiovisuele middelen te gebruiken bij het passeren van notariële akten.

Een losse module
Om hierop in te haken en om nauw contact te houden met je cliënten, maakten we een losse module voor Microsoft Teams die je kan downloaden. Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus, heeft Microsoft namelijk besloten om Teams beschikbaar te maken voor elke organisatie. Hiermee kan je gemakkelijk Teams vergaderingen aanmaken en afspraken maken direct vanuit de dossierkaart met de gekoppelde partij. De Outlook afspraak is dan meteen gevuld met de juiste gegevens.

Twee vereisten
Wil je hiermee werken? Dan zijn de volgende twee punten van belang:

  • Je werkt met Office 365 (minimaal Business Basic) waar Teams is inbegrepen;
  • Je werkt met Codex 4.13.

Je systeembeheerder installeert de module
Als je aan deze twee punten voldoet, kan je contact opnemen met je systeembeheerder. Je systeembeheerder zal vervolgens de module installeren.

Tip: combineer deze nieuwe integratie met ons Online dossier! Vragenlijsten digitaal invullen en terugsturen, conceptakten doorlezen en goed- of afkeuren, een identiteitsbewijs uploaden… Met het Online dossier kan je je cliënt toch zo goed mogelijk van dienst zijn in deze tijd, geheel op afstand. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee.