Nieuwe functies en verbeteringen in Codex 5.8

Op dit moment wordt de Codex-versie 5.8 voorbereid voor de release in oktober. Daarin komen diverse nieuwe functies beschikbaar.

Sms-herinnering

Zo kan ieder kantoor vanaf deze versie aan de slag met sms-herinnering, een functie waarmee cliënten de dag voor hun afspraak herinnerd worden aan wat belangrijk is voor de afspraak. Bijvoorbeeld het tijdstip, de locatie en wat zij mee moeten nemen.

Projectbeheer

Deze functie werd al in de nieuwsbrief van augustus aangekondigd. Projectbeheer komt in de 5.8 ook voor iedereen beschikbaar. Wat het inhoudt en wat het voor jouw kantoor kan betekenen, lees je hier.

ID-scan

Iedere release voeren wij naast nieuwe functionaliteiten ook verbeteringen door. Deze keer is dat ook aan de kant van PWF Diensten gebeurd. Wij implementeren die verbeteringen waardoor nu bij een ID-scan de achternaam en voorvoegsels van elkaar gescheiden worden en deze niet meer als één worden vermeld.

Bugs en wensen

Naast vernieuwing en nieuwe modules is onderhoud ook erg belangrijk. Daarom hebben wij deze keer veel bugs en diverse wensen opgepakt in de 5.8. Dit draagt bij aan het beter functioneren van Codex en daardoor kunnen gebruikers hun werk weer beter doen. Alle opgeloste bugs en wensen worden vermeld in de releasenotes van de 5.8.

Het wensenportaal is een belangrijk middel voor ons om te weten waar gebruikers grote behoefte aan hebben. Alle wensen in het wensen in het wensenportaal gaan wij na, maar de stemmen geven voor ons aan waar de hoogste prioriteit ligt. De wensen met de meeste stemmen krijgen simpelweg voorrang op de rest. Daarom is het ook zo belangrijk om jouw wensen in te blijven sturen maar vooral om te stemmen op wat jij belangrijk vindt.

Webinar

Op 20 oktober geven wij het webinar ‘Codex release 5.8’. Hierin krijg je meer informatie over de veranderingen, nieuwe functies en oplossingen in de 5.8. Nog niet aangemeld? Doe dit dan nu hier.