zondag, 25 feb 2018

'Ik zoek continu naar anders en beter', Henrieke Huisman, Business Unit Manager Van Brug Software

VanBrug Ik zoek continu naar anders en beter

 

'Sommige mensen weten als kind al precies wat ze later willen worden. Dat was bij mij echter niet het geval. Na het vwo startte ik met rechten en daarna Management, Economie en Recht, omdat ik mijn scope zo breed mogelijk wilde houden. Na mijn studie kwam ik in het notariaat terecht, waarna ik overstapte naar Van Brug. Het is alweer 9 jaar geleden dat ik als consultant aan de slag ging. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad', vertelt Henrieke Huisman, die als Business Unit Manager verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen binnen Van Brug Software.

 

Work hard, play hard

'Hard werken heb ik van thuis uit meegekregen. Want wat ik al wél heel jong wist, was dat ik geen type ben om 3 dagen per week te werken. Ik wil me fulltime en volledig inzetten om een mooie loopbaan op te bouwen. Ik ben continu op zoek naar hoe de dingen anders en beter kunnen, zowel bij mezelf als bij de mensen om me heen. Ik heb wel een soort van winnaarsmentaliteit, omdat ik altijd het beste uit mezelf en anderen wil halen. Dat geldt overigens ook voor mijn sport: voetbal. Inmiddels speel ik het minder intensief, maar meer voor de gezelligheid en voor het fijne gevoel dat het teamverband me geeft. Maar ik blijf, samen met mijn teamgenoten, hoe dan ook altijd voor de winst gaan! Al vind ik het ook heerlijk om met mijn racefiets de natuur in te gaan, om lekker mijn hoofd leeg te maken,'aldus Henrieke.

Geen zachte heelmeesters...

'Centraal in mijn optreden staat open en eerlijk met elkaar in gesprek zijn. En dat geldt voor zowel mijn contacten met klanten als medewerkers. Samen de klus klaren, en daarbij durven bekijken en benoemen wat we wel en niet met elkaar kunnen bereiken staat voorop in mijn communicatie. Ik geloof dat daar iedereen uiteindelijk het meeste bij gebaat is. Binnen Van Brug staat mijn deur ook altijd open voor de collega's, omdat ik het belangrijk vind om op een laagdrempelige manier contact met mijn collega's te hebben. Daarom nodig ik ook klanten van harte uit om contact met me op te nemen. Bijvoorbeeld om te sparren over zaken die spelen in het notariaat. Of wanneer er vragen zijn. Of problemen misschien. Ik ben rechtstreeks te bereiken op 06 538 11 095 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Schroom niet en bel of mail voor de meest uiteenlopende onderwerpen. Of maak een afspraak met me voor een goed gesprek en dito koffie.'