Co-creatie: doe met ons mee!

Hoe maak je slimme software? Door het samen te ontwikkelen met je kantoren. De gebruikers van onze software werken er immers elke dag mee. Zij weten als geen ander welke functionaliteit het meest efficiënt werkt binnen hun dagelijkse workflow. Het eerste stukje software dat we in co-creatie met onze kantoren hebben ontwikkeld, is inmiddels een succes: het Online dossier.

Wij zijn altijd aan het kijken hoe we onze software nog beter kunnen maken en dat willen we samen met u doen! Wij leren heel graag met elkaar wat we exact voor het notariaat in Nederland kunnen betekenen, zodat we zoveel mogelijk ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Onze doelstelling is immers Software for Life maken inclusief duurzame functionaliteiten die voor iedereen werken en blijven werken.

Wilt u een actieve bijdrage leveren? U bent van harte welkom! Stuur een e-mail naar info@vanbrug.nl of bel naar 085 20 20 307.

Samen de toekomst in

De wensen van de cliënt enerzijds, verandering in de markt & technische ontwikkelingen anderzijds bepalen in toenemende mate hoe u uw dienstverlening in de toekomst in dient te gaan richten. Van Brug Software maakt software voor uw kantoor en uw cliënten. U heeft als notariskantoor als geen ander kennis van notariële processen en weet hoe uw cliënten de dienstverlening ervaren. Om samen stappen richting de toekomst te zetten, willen wij daarom onze gezamenlijke expertises en visies bij elkaar brengen.

Webinars

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door middel van webinars gaan we tot in detail in op alle (nieuwe) functionaliteiten binnen onze software.

De eerst volgende webinars staan op de planning, bekijk hier de agenda:

Aankomende Webinars