Notarissoftware Nederland B.V. nu ook ISO9001 gecertificeerd!

Een wereldwijd begrip
In vrijwel iedere sector is de ISO9001 certificering wereldwijd een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Sinds februari van dit jaar zijn wij aanbevolen voor accreditatie en na ontvangst van het officiële document ISO9001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat onze software voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Met ISO9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Wij verwachten het daadwerkelijke certificaat in april officieel in ontvangst te mogen nemen.

Onze processen zijn op orde
Met het behalen van een full-scope ISO9001 certificaat kunnen wij aantonen dat al onze operationele processen op orde zijn en voldoen aan deze internationale eis. Meest relevant voor ons is het uitleveringsproces van onze software. Klanten kunnen door het proces altijd terugkerend dezelfde kwaliteit verwachten. Overige bedrijfsprocessen zijn uiteraard ook gecontroleerd:

  • Klanttevredenheid
  • Medewerker tevredenheid
  • Softwareontwikkeling
  • Customer Support
  • Consultancy
  • Sales (in- en verkoop)
  • Leveranciersmanagement
  • Marketing
  • HR (Personeelsmanagement)
  • Security en systeembeheer

We doen dit voor onze klanten
Zodat we kunnen aantonen dat onze zaakjes op orde zijn. Daarin is het uitleveringsproces van onze software uiteraard belangrijk maar ook de ondersteunende bedrijfsprocessen die daarbij horen. Met bijvoorbeeld klanttevredenheid controleren wij de effectiviteit op verbeteringen, bugs, etc. Jaarlijks controleren wij deze processen weer in een PDCA-cyclus (Plan Do Check Do Act)

Ook leuk om te benoemen
Is ons informatieveiligheidscertificaat (ISO27001). Dit jaar gaan we beginnen met de her-certificering voor ISO27001. Afgelopen jaar is er een nieuwe internationale standaard uitgekomen op ISO27001 versie 2022. Deze eisen uit de nieuwe norm gaan wij dit jaar verwerken en eind dit jaar certificeren.

Certificaten nu zelf te downloaden
We krijgen vaak vragen van notariskantoren of hun boekhouders het certificaat te mogen inzien. Sinds vandaag zijn de behaalde certificaten ook uit ons downloadportaal te halen. ISO27001 is beschikbaar als download, ISO9001 volgt naar verwachting in april.

Wat is het vervolg?
Wij gaan verder met het verhogen van de kwaliteit op onze processen. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op met onze Security Officer, Erik van Dalen via erik@vanbrug.nl.