Medewerkers vertellen

Ben jij benieuwd hoe onze collega’s het werken bij Van Brug Software ervaren? Steven en Erik vertellen je er graag meer over. Liever bewegende beelden zien? Dan is het filmpje van Carlo en Stephanie over het werken bij Van Brug Software écht iets voor jou!

Waarom zijn jullie bij VBS komen werken?

Erik van Dalen (Security Officer) vertelt: “Ik ben bij VBS gaan werken, omdat ik hier mijn specialisme en passie kan uitvoeren in een hoger niveau dan bij mijn vorige werkgever. Het inschatten van risico’s, het beschrijven ervan en tegelijkertijd maatregelen treffen. System engineering behoort ook tot mijn takenpakket en daardoor kan ik het technische aspect zelfs combineren. En daar krijg ik écht veel energie van!” Steven van Nassau (Accountmanager) geeft aan dat hij het notariaat eigenlijk vanaf het begin al een interessante markt vond. Hij kwam via een kennis bij het bedrijf terecht: “Ik kende destijds iemand die bij VBS werkte, dus zo kwam ik in contact met het bedrijf. De markt was voor mij nieuw, dus dat trok mij ook erg aan.”

Waarom werken jullie nog steeds bij VBS?

“Ik werk nog steeds bij VBS omdat ik hier de ruimte en mogelijkheden krijg die ik nodig heb.” Vertelt Erik enthousiast. “De mogelijkheden tot ontwikkelen, het vrij kunnen nadenken over oplossingen, de open en vrije bedrijfscultuur, dat vind ik prettig werken.” Steven deelt Erik zijn mening. “Je krijgt goede ondersteuning en vrijheid om jezelf meer en verder te ontwikkelen op jouw specifieke vakgebied. Iedereen vindt het belangrijk dat je je op je gemak voelt, zodat je het beste uit jezelf kan halen!”

Wat biedt VBS jullie t.o.v. andere werkgevers?

“Je kunt hier écht jezelf zijn. Iedereen denkt met je mee en motiveert je.” Antwoordt Steven. Erik vult Steven aan: “En daarnaast zijn onze werktijden ontzettend flexibel. Dit biedt mij de vrijheid om zorgeloos voor mijn kinderen te zorgen en tegelijkertijd een uitdagende baan uit te voeren! Dat is voor mij persoonlijk wel echt iets waar VBS zich in onderscheid ten opzichte van andere werkgevers. Én iets wat ik zelf erg belangrijk vind!”

Hoe is de sfeer op kantoor?

Erik en Steven zijn het er allebei over eens: “De sfeer? Informeel, vrij, vrolijk en opgewekt! Je wordt gehoord en er is altijd ruimte voor overleg”.