Projectbeheer

Projecten leveren veel werk op, maar kosten daarmee ook veel tijd. Om jullie daarin toch tijd te laten besparen, kijken wij naar mogelijke projectverbeteringen in Codex.

Projectbeheer

We werken daarom nu aan projectbeheer. De naam zegt het al, je kunt een volledig project beheren. Hierin kun je diverse dossiers binnen één project hangen. Binnen één project worden veel documenten aangemaakt, gedeeld en bewaard. Daarom komt er één documentmap binnen een project waarin alle documenten kunnen worden opgeslagen. Zo bespaar je veel tijd in het doorklikken en selecteren van de verschillende locaties waar bestanden over verspreid staan.

Ook wordt het mogelijk om een oplopende nummering te gebruiken bij het aanmaken van meerdere dossiers vanuit een project. Hiermee kunnen aan dossiers bijvoorbeeld gemakkelijk opvolgende huisnummers toegevoegd worden bij de verkoop van een straat nieuwe woningen. Met deze oplossingen willen we het aanmaken en beheren van projecten in Codex makkelijker en sneller maken in gebruik.

Pilot

In september zal PPH Notarissen van start gaan met deze functie in een pilotfase. Samen testen we in hoeverre alles op de juiste manier werkt, of het volledig is of dat we misschien nog ergens tegenaanlopen.