Richt je financiële administratie efficiënter in met DizzyData

Wil jij je processen van je Notariskantoor verder digitaliseren? Zet een (volgende) stap met de financiële administratie. 

Richt je financiële administratie efficiënter in
Veel notariskantoren werken al met digitale dossiers of digitale handtekeningen. Echter, er valt op het gebied van financiële administratie vaak nog een digitaliseringsslag te maken. Sandy van Riel, die de administratie voor diverse notariskantoren voert, bevestigt dat. Samen met DizzyData helpt zij notariskantoren hun financiële administratie efficiënter in te richten.

Platform voor online factuurverwerking
DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuur autorisatie en e-facturatie. Je levert jouw facturen aan via ons platform of via de mail. DizzyData herkent de facturen en doet een boekingsvoorstel dat je controleert en accordeert. Het platform werkt met bijna alle boekhoudpakketten, zo ook met AFAS. Met DizzyData:

  • behoort handmatig boeken tot de verleden tijd;
  • vind je facturen bij een boeking eenvoudig terug in je online archief;
  • digitaliseer je het fiatteringsproces;
  • genereer je eenvoudig een betaalbestand;
  • en meer!

Meld je aan voor de webinar
Benieuwd naar wat DizzyData voor jouw kantoor kan betekenen? Schrijf je dan hier in voor de webinar van donderdag 25 februari om 14.00 uur.