Samenwerking Van Brug Software met Zynyo maakt digitaal ondertekenen mogelijk

Op dinsdag 14 juni 2022 was het officiële moment om de samenwerking tussen Van Brug Software en Zynyo vast te leggen. Chris Nugteren (Van Brug Software) en Michiel Geerdink (Zynyo) tekenden, geheel in stijl, digitaal voor het partnerschap.

Veilig, efficiënt en goedkoper

Zynyo is gespecialiseerd in het proces rondom digitaal ondertekenen. Met deze samenwerking garanderen we een gekwalificeerde digitale handtekening, welke volledig voldoet aan de Europese wetgeving. Door stukken digitaal te ondertekenen kan er sneller en efficiënter gewerkt worden. Juridisch is het hiermee namelijk mogelijkheid om alles gelijk aan de natte handtekening te doen zonder bij de notaris te hoeven verschijnen. Cliënten kunnen nu op afstand aanwezig zijn voor een ondertekening, wat een hoop reistijd scheelt. Het is mede daardoor een goedkoper proces voor de betrokken partijen en bovendien erg veilig en betrouwbaar. Alle partijen hebben op elk gewenst moment inzicht in de documenten en het procesverloop en het scheelt ook nog eens veel papier.

Klaar voor de toekomst

Bij Van Brug Software kijken we graag samen met het notariaat vooruit naar de toekomst. Digitaal ondertekenen betekent voor veel partijen dat stukken sneller en makkelijker ondertekend en dus verwerkt kunnen worden. Eerder dit jaar liep er een pilot met DGF Notarissen, Provincie Noord-Brabant en Zynyo. Hiermee wilden we aantonen dat digitaal ondertekenen werkt voor de cliënten van de notaris. Het is even wennen, vooral het identificeren via videobellen is hierin nieuw voor veel cliënten, maar je bespaart er veel tijd en geld mee. De pilot was een succes en daarom hebben we de samenwerking nu officieel vastgelegd.

Webinar digitaal ondertekenen

Op 30 juni hielden wij het webinar digitaal ondertekenen. Gemist? Kijk deze dan hier terug.