Pilotkantoor Schäfer Notarissen: “Het werken met de telefoniekoppeling draagt bij aan onze klantgerichtheid en -tevredenheid”

Notariskantoor Schäfer is nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van de vernieuwde telefoniekoppeling. Ze dachten mee tijdens de brainstormsessie en dit kantoor is nu onze eerste klant die live gaat met deze integratie. Op die manier zorgen we voor een perfect product dat we breed uit kunnen rollen bij de gehele notariële markt. Voor het notariaat, door het notariaat! Samen met hun telefonieleverancier Destiny zorgden we ervoor dat ze van start konden gaan met de koppeling.

Het belang van de vernieuwde telefoniekoppeling
Wij (Tara Vos en Lisanne Stijf) reisden af naar het zuiden (Eindhoven) om met medewerkers te spreken over de telefoniekoppeling. We zijn namelijk benieuwd wat zij van de nieuwe koppeling vinden. We spraken met Ilse Meulen en Dasja Caboni, notarieel medewerkers bij het kantoor. We vroegen ze waarom de vernieuwde telefoniekoppeling zo belangrijk voor ze is. “Dat is eigenlijk vrij simpel. We hechten erg veel waarde aan klantgerichtheid en de telefoniekoppeling helpt daarbij. Zodra een cliënt belt, hoef je geen vragen te stellen om zijn of haar dossier te vinden. Dat gaat nu vanzelf. Het mooie is dat het tijd scheelt en de klant hoeft niet zo lang te wachten.”

De telefoniekoppeling in de praktijk
We zien Codex regelmatig tijdens onze werkzaamheden, maar het product ‘live in actie zien’ is natuurlijk weer anders. Dasja krijgt tijdens het interview een telefoontje. Ze pakt op en de beller vertelt dat hij al eerder heeft gebeld. Ilse kan met behulp van de telefoniekoppeling zien wie Dasja aan de telefoon heeft en ze merkt op dat zij die meneer eerder heeft geholpen. Ze seint naar Dasja en geeft aan waar het over gaat. Ilse vertelt daarna: “Dat is écht een voordeel. Je kunt zien wie je collega aan de telefoon heeft en daardoor kan je hem of haar tussendoor helpen als jij diegene al eerder aan de telefoon hebt gehad.”

Klanten snel helpen en makkelijk telefoonnummers terugvinden
“Mooi voordeel! Zijn er nog meer punten die jullie kwijt willen over de telefoniekoppeling?” Dasja antwoordt dat het prettig is dat je weinig hoeft te vragen aan de cliënt. Hij of zij wacht soms als het druk is al even en als je dan nog wat routinevragen moet stellen om bij zijn of haar dossier te komen, kost dat toch weer wat extra tijd. Het contact met de cliënt voelt ook persoonlijker, omdat je al veel weet waar je op in kunt spelen. Ilse springt in: “Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik geen telefoonnummers meer kwijt ben! Je ziet in je belgeschiedenis welke telefoonnummers zijn binnengekomen, op chronologische volgorde. En dát vind ik handig.”

Wil je zelf snel aan de slag met de telefoniekoppeling?
Vul dan deze vragenlijst in!

Wil je meer weten over de voorwaarden? Stuur dan een e-mail naar sales@vanbrug.nl.