Integraties voor meer efficiëntie en tijdwinst

Door de integraties van de vele verschillende koppelingen houdt de eindgebruiker kostbare tijd over voor andere, belangrijke aspecten uit het vak. Bijvoorbeeld om het contact met cliënten uit te bouwen of proactief te adviseren.

Minder tijdverlies, meer focus
Doordat alle afzonderlijke modules (zoals ECH, KIK, CIR/CCBR, CTR/CLTR, BRP, KVK, VIS, CDR en CinTR) volledig zijn geïntegreerd in onze software, is de medewerker minder tijd kwijt aan extra handelingen die normaal gesproken apart uitgevoerd moeten worden. Hierdoor is de kans op fouten aanzienlijk kleiner. De gegevens worden namelijk direct vanuit de integratie overgenomen in onze software.

En wist u al dat onze module ‘Alles rechercheren’ uniek is onder de softwareleveranciers? Al jarenlang ervaren medewerkers van Van Brug kantoren dagelijks tijdwinst door dit geautomatiseerde proces! U geeft aan welke recherches u wilt doen en het systeem doet de rest. Alle modules zoals hierboven genoemd in één keer. Dit kan u per dossier maar liefst 1 uur tijdwinst opleveren!

Beschikbare integraties

Onderstaande integraties zijn beschikbaar in onze software:

Keten Integratie Kadaster – Inzagen (KIK-inzagen).

 • Een integratie met het Kadaster waarbij met behulp van KIK-inzagen recherches kunnen worden uitgevoerd.
 • Zorgt ervoor, dat het opvragen van gegevens van het kadaster zo efficiënt mogelijk kan worden gedaan. De kans op fouten is beduidend kleiner en het hele proces kost beduidend minder tijd.
 • Alle stukken die u opvraagt via de module worden direct volledig automatisch onder de betreffende zaak opgeslagen.

Keten Integratie Kadaster – Inschrijvingen (KIK-inschrijvingen)

 • Via KIK-I is het mogelijk om stukken aan te leveren bij het Kadaster die tegen gereduceerd tarief geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd kunnen worden verwerkt.
 • De gestandaardiseerde stukken, die ter inschrijving worden aangeboden, zijn met behulp van sjablonen aangeduid als stylesheets. Hierbij worden gegevens ingevoerd in standaard invoervelden die vooraf aan de Bewaarder van het Kadaster bekend zijn gemaakt als standaarddocumenten.

Kamer van Koophandel – Inzagen (KvK-inzagen).

 • Een integratie met de Kamer van Koophandel waarbij met behulp van KvK-inzagen gegevens direct in onze software verwerkt kunnen worden.
 • Zorgt ervoor, dat het opvragen van gegevens van de Kamer van Koophandel zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. De kans op fouten is beduidend kleiner en het hele proces kost veel minder tijd.
 • Alle stukken die u opvraagt via de module worden ook volledig automatisch in de betreffende zaak opgeslagen.

Centraal Digitaal Repertorium (CDR).

 • Met behulp van de module CDR in onze software kunnen direct akten(regels) geregistreerd en ingeschreven worden bij de Belastingdienst.

Basisregistratie personen (BRP)

 • Middels deze integratie kunnen cliëntgegevens bij BRP direct opgevraagd en gecontroleerd worden.
 • De kans op fouten is veel kleiner en de opgevraagde gegevens worden direct onder de betreffende cliëntkaart opgeslagen.

Centrale integratie TestamentRegister (CinTR).

 • Met deze module kunnen testamenten en de levenstestamenten direct vanuit onze software geregistreerd worden bij de Belastingdienst.

Elektronische Communicatie Hypotheken (ECH)

 • Met behulp van de integratie van de stichting ECH is het mogelijk om de gegevens van de hypotheekgevers, bank en registergoed te gebruiken om een dossier aan te maken en afloszaken te starten.
 • Door de integratie met ECH worden de financiële gegevens voor de nieuwe hypotheek één-op-één overgenomen in de facturering, waardoor fouten worden voorkomen. Ook kunnen de ontvangen gegevens van een aflos- of sluitnota in de factuur worden ingelezen en indien nodig nog worden aangepast (denk bijvoorbeeld aan het precieze aantal te berekenen dagen aan dagrente).

Verificatie Informatie Systeem (VIS)

 • De integratie met VIS zorgt ervoor dat vanuit onze software de controle uitgevoerd kan worden op gestolen en/of vermiste identiteitsbewijzen.
 • Het resultaat van de controle wordt direct opgeslagen onder de betreffende cliëntkaart.

Centraal Insolventieregister en Centraal Curatele- en bewindregister

 • Met deze integraties is het eenvoudig mogelijk om van cliënten een geautomatiseerde inzage te doen bij CIR/CCBR. Gedane controles worden altijd automatisch opgeslagen en hierdoor is het mogelijk om deze later eenvoudig te openen.

Nieuwsgierig? Laat het ons weten, neem contact met ons op via het contactformulier of bel op telefoonnummer 085-20 20 307.