Startpagina Codex in een nieuw jasje

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt. De startpagina van Codex heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Minder knoppen, duidelijker overzicht en ‘nieuw’ meldingen verdwijnen na het openen van een bericht. Deze aanpassingen zijn het gevolg van jullie reacties op onze uitvraag ‘Wat vind jij van de startpagina van Codex?’

Jullie gaven ons input

We kregen veel uiteenlopende reacties. Jullie gaven een rapportcijfer en onderbouwden dat. De knoppen waren bijvoorbeeld niet altijd even duidelijk of bleken nauwelijks gebruikt te worden. De ‘nieuw’-meldingen verdwenen niet bij het openen van een bericht en het scherm stond te vol met knoppen en informatie.  Al met al kwam de startpagina wel op een voldoende uit (een 7,1) maar wij zagen ook ruimte voor verbetering.

Nieuw jasje, beter cijfer

Daarom staat er nu een Codex-startpagina in een nieuw jasje. Een nieuwe uitvraag leverde ons al direct positieve reacties op. Ook van jou horen we graag wat je van de vernieuwde startpagina vindt, laat het ons weten in deze korte vragenlijst. Wij zijn blij dat we samen met jullie kunnen blijven verbeteren. Mocht je nog opmerkingen, ideeën of wensen hebben voor de startpagina, laat het ons dan weten via het Wensenportaal. Nog geen account op het Wensenportaal? Mail dan naar wensen@vanbrug.nl, dan maken wij er snel een voor je aan!