Tips & Tricks Codex – Juni 2021

Elke maand geven we je tips & tricks om gemakkelijker en sneller te werken met Codex, zodat je meer tijd overhoudt voor persoonlijk contact met je cliënten. 

In de afgelopen maanden hebben wij de Startpagina van Codex meer en meer uitgebreid met meer handige info en links. Dit zal alleen maar meer worden dus het is zeker de moeite waard om er eens een (uitgebreide) blik op te werpen.

Maar wat kan je daar dan tegenwoordig allemaal vinden?

 

Uiteraard zijn hier de laatst bekende te vinden. Zodra een storing in ons systeem, of in een gekoppeld systeem bij ons bekend is zal die onder deze knop te vinden zijn. Ook als een storing opgelost is kan je dat hier vinden.

Belangrijke meldingen zijn te vinden onder de knop . Kijk hier regelmatig even onder, zeker als het rode rondje met het cijfer er in aangeeft dat er een nieuwe mededeling is.

We zijn bezig met het maken van meer en meer  , als je je wel eens afvraagt hoe iets in Codex werkt, kijk dan zeker hier eens of er niet een instructiefilmpje beschikbaar is.

Is die er niet dan is er misschien een  gepland. Wat er allemaal nog gaat komen is onder deze knop te vinden.

Kom je er nog niet uit dan kan je natuurlijk altijd een blik werpen op onze  . Van vrijwel ieder onderdeel in Codex is een handleiding beschikbaar.

Kijk voor oplossingen zeker ook in ons   . Je kan daar tickets inschieten maar er staan ook antwoorden op heel veel vragen! Nog geen account van het Self Service Portaal? Stuur dan een mail naar support@vanbrug.nl dan maken wij die voor je aan.

Als je ons dan toch moet bellen via    dan kijken wij altijd graag even mee via de  .

Maar er is nog veel meer te vinden, specifieke onderwerpen zoals  of updates over de.

Ook de laatst  is hier terug te lezen.

En vergeet je vooral niet in te schrijven voor de nieuwste Codex trainingen: 

Er is dus van alles te vinden op de Startpagina van Codex en dit zal alleen maar meer uitgebreid worden. Hou de Startpagina dus zeker in de gaten!

Consultancy inplannen

Heb je vragen over deze tips & tricks of wil je nog meer tips over hoe je nog sneller en efficiënter met Codex werkt? Plan een consultancydag in! Op verzoek kan een losse consultancydag op locatie worden ingepland, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een consultancy-abonnement.

Meer informatie over een consultancydag? Stuur ons een e-mail!