Basistraining Codex

Meld je aan voor één van onze online trainingen en verbreed je kennis over Codex.

Doelgroep
Nieuwe medewerkers, maar ook ervaren medewerkers die graag nog meer uit Codex willen halen. Vaak is er weinig tot geen tijd om een nieuwe collega goed in te werken, waardoor de kans groot is dat de nieuwe medewerker niet alle mogelijkheden binnen Codex optimaal benut. Met deze training weet je zeker dat je als nieuwe medewerker een goede start maakt!

Inhoud
Tijdens deze training leer je de basis van Codex:

– Welke instellingen kan je zelf aanpassen?
– Hoe zoek je zo efficiënt mogelijk gegevens?
– Het aanmaken van een dossier en koppelen van nieuwe en bestaande cliënten
– Een recherche via KIK-R
– Een dossier rechercheren met een toelichting op de diverse soorten recherches
– Taken en notities
– PTP (brieven en akten maken)
– Het inboeken van een akte in het repertorium
– Online dossier (het delen van documenten en het verwerken van ontvangen documenten)

Wanneer
Woensdag 3 april van 9:30 tot 12:00 uur.

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor één of meer van deze trainingen kan via onderstaande button. De Basistraining Codex volgen kost € 231,50 excl. btw. Er zijn maximaal 8 deelnemende kantoren per training, zodat je er zeker van bent dat de vragen die je hebt ook beantwoord kunnen worden. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren.

Microsoft Teams
De trainingen worden via Microsoft teams gegeven. Hierbij is het van belang dat je microfoon en speakers of headset het doet. Daarnaast is het prettig als je ook over een webcam beschikt, zodat we elkaar kunnen zien. Beschik je niet over een Microsoft Teams account? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Je systeembeheerder kan Microsoft Teams op je computer installeren. Probeer dit programma van te voren even te testen, zodat je er niet pas tijdens de training achter komt dat iets niet werkt. Het is ook mogelijk om deel te nemen zonder dat Teams is geïnstalleerd. Je kunt er dan voor kiezen om via het internet deel te nemen. Via deze link kan je hier meer informatie over vinden.

Consultancyabonnement

Wil jij altijd het meeste uit je systeem halen? Ons consultancyabonnement helpt je hierbij!