Training KIK-I

Meld je aan voor één van onze online trainingen en verbreed je kennis over Codex.

Doelgroep
Medewerkers die al KIK aktes maken, maar twijfelen of ze er alles uithalen of voor medewerkers die weinig tot geen ervaring hebben met KIK aktes.

Inhoud
Bij deze training komen alle mogelijke KIK aktes voorbij. Dit zijn; akte van levering, hypotheekakte, registerverklaring en akte van verdeling. Daarnaast komen de volgende onderdelen aan bod:
– verschillende volmacht constructies;
– de ABC levering;
– de diverse mogelijkheden in (eigendoms)rechten;
– het opnemen van erfdienstbaarheden.

Wanneer
Donderdag 2 mei van 13:30 tot 16:00 uur.

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor één of meer van deze trainingen kan via onderstaande button. De training KIK-I volgen kost € 231,50 excl. btw. Er zijn maximaal 8 deelnemende kantoren per training, zodat je er zeker van bent dat de vragen die je hebt ook beantwoord kunnen worden. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren.

Microsoft Teams
De trainingen worden via Microsoft teams gegeven. Hierbij is het van belang dat je microfoon en speakers of headset het doet. Daarnaast is het prettig als je ook over een webcam beschikt, zodat we elkaar kunnen zien. Beschik je niet over een Microsoft Teams account? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Je systeembeheerder kan Microsoft Teams op je computer installeren. Probeer dit programma van te voren even te testen, zodat je er niet pas tijdens de training achter komt dat iets niet werkt. Het is ook mogelijk om deel te nemen zonder dat Teams is geïnstalleerd. Je kunt er dan voor kiezen om via het internet deel te nemen. Via deze link kan je hier meer informatie over vinden.

Consultancyabonnement

Wil jij altijd het meeste uit je systeem halen? Ons consultancyabonnement helpt je hierbij!