Wat maakt onze software nóg beter? 

Laat het ons weten!

In mijn rol als Customer Success Manager streef ik dagelijks naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Eén van de strategieën die ik inzet om meer klanten tevreden te maken én te behouden is het uitvragen van de Net Promoter Score via Codex. In 2020 zijn wij hiermee gestart en dit jaar stel ik jullie de vraag opnieuw, maar dan in een nieuw en fris jasje:

In 2020 gaven jullie ons een gemiddelde score van 7,24. Bedankt! Wat doen we goed en wat kan er beter?

Het is fijn om te horen dat onze Customer Support afdeling jullie snel, goed en vriendelijk helpt. Dat jullie het waarderen dat wij meer met jullie in contact zijn.
In Codex waarderen jullie vooral de overzichtelijkheid, het kunnen individualiseren van zoekschermen, alles in één keer kunnen rechercheren en dat meerdere dossiers tegelijkertijd naast elkaar kunnen open staan.
De volgende functionaliteiten hebben wij door jullie feedback verbeterd én zijn inmiddels sinds de laatste versie van Codex ook beschikbaar:

  • Aflijnprogramma
  • Minder kliks, meer sneltoetsen
  • E-mails opslaan in Codex
  • Snelheid facturatie

Jullie feedback creëert een win-win situatie!

Jullie ideeën en suggesties zijn waardevol, of ze nou positief of kritisch zijn. Hierdoor maken wij niet alleen software die beter aansluit op jullie wensen, maar ook werken jullie hierdoor makkelijker en efficiënter. Een waarde toevoeging voor beide kanten!

Dus kom je de vraag tegen? Geef dan jouw score!

Dat helpt ons verbeteren. Heb je een score gegeven dan verschijnt er na het geven van de score een korte vragenlijst. In slechts twee minuten geven jullie ons dan direct al de juiste informatie waarin wij kunnen verbeteren. Wederom een win-win situatie! En wil je dit liever niet? Dan kan je de vragenlijst eenvoudig wegklikken.

Vragen of sparren?

Laat het mij gerust rechtstreeks weten, want samen werken we aan Software for life! Mailen mag naar els@vanbrug.nl

Els Verweij
Customer Success Manager