Het is zomer bij van Brug!

Juni en juli – PTP op maat 

Meer werk doen en minder lang bezig zijn. Het is mogelijk met PTP op maat. In de maanden juni en juli geven wij maar liefst €150,- korting op PTP op maat werkzaamheden. Onze consultants helpen jou met het inrichten van de modellen en daarna kun jij er direct mee aan de slag!

Juli en augustus – Summer of awareness

Stel je voor, alle data is weg door een hack op jouw server. Dat is voor notariskantoren natuurlijk een nachtmerrie. Een ongewenste gast in jouw computer- of mailsysteem of een datalek door per ongeluk een verkeerde persoon te mailen, het komt vaker voor dan je denkt. Veilig werken begint bij bewustwording. Stel jezelf de vraag, wat deel ik met mijn cliënt en op welke manier? Het Online Dossier in Codex biedt de oplossing! 

De maanden juli en augustus staan in het teken van de Summer of awareness. In deze maanden komen onze consultants langs voor de inrichting en uitleg over het Online Dossier tegen een speciaal zomertarief. In plaats van €1.350,- betaal je slechts €1.099,- voor een consultancydag! Liever online? Voor slechts €299,- frissen we je kennis over het Online Dossier in een paar uur op afstand weer op. Tijdens de online training maken we samen 3 vragenlijsten en 3 sjablonen en krijg je meteen de uitleg over hoe je dit verder zelf kunt aanvullen.