Training ECH

Meld je aan voor één van onze online trainingen en verbreed je kennis over Codex.

Doelgroep
Medewerkers die zich bezighouden met onroerende zaken en efficiënt gebruik willen maken van de ECH integratie binnen Codex.

Inhoud
Tijdens deze training leg ik alle stappen binnen ECH uit:

– Koppelen van een passeerzaak aan een dossier, alle stappen vanaf het koppelen aan Codex tot en met het opnemen van de bedragen in de nota van afrekening en het versturen van de passeerbevestiging (notarisverklaring) aan ECH.
– Opvragen van een aflosnota vanaf het doen van een Kadastrale-/hypothecaire inzage tot aan het opnemen van de royementsvolmacht in een KIK akte. Daarnaast laten we ook zien hoe je voor niet ECH banken met een paar klikken een royementsvolmacht kunt aanmaken.

Wanneer
Dinsdag 4 juni van 13:30 tot 15:30 uur.

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor één of meer van deze trainingen kan via onderstaande button. De training ECH volgen kost € 173,50 excl. btw. Er zijn maximaal 8 deelnemende kantoren per training, zodat je er zeker van bent dat de vragen die je hebt ook beantwoord kunnen worden. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren.

Microsoft Teams
De trainingen worden via Microsoft teams gegeven. Hierbij is het van belang dat je microfoon en speakers of headset het doet. Daarnaast is het prettig als je ook over een webcam beschikt, zodat we elkaar kunnen zien. Beschik je niet over een Microsoft Teams account? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Je systeembeheerder kan Microsoft Teams op je computer installeren. Probeer dit programma van te voren even te testen, zodat je er niet pas tijdens de training achter komt dat iets niet werkt. Het is ook mogelijk om deel te nemen zonder dat Teams is geïnstalleerd. Je kunt er dan voor kiezen om via het internet deel te nemen. Via deze link kan je hier meer informatie over vinden.

Consultancyabonnement

Wil jij altijd het meeste uit je systeem halen? Ons consultancyabonnement helpt je hierbij!