research-development

Informatieveiligheid

Informatieveiligheid en kwaliteit: onze prioriteit bij Van Brug Software

Informatieveiligheid wordt steeds belangrijker

We hechten veel waarde aan privacy van en zorgvuldige omgang met vertrouwelijke gegevens. Als toonaangevende aanbieder van software oplossingen voor de notariële sector begrijpen we dat informatieveiligheid een cruciale rol speelt in het beschermen van gevoelige gegevens van onze klanten. Daarom hebben we ons toegewijd aan het behalen van belangrijke certificeringen, zoals de ISO 27001 en ISO 9001, op het gebied van informatieveiligheid en kwaliteitsmanagement.

Door het behalen van deze certificaten tonen we aan dat de processen
binnen onze organisaties rondom informatiebeveiliging volgens Europese standaarden zijn ingeregeld. Dat betekent dat je als klant altijd verzekerd
bent van een veilige gegevensopslag en dienstverlening.

vergadering-chris-marielle-gerben

Waar staan vertrouwelijke gegevens opgeslagen?

Het merendeel van deze gegevens wordt bewaard in de Microsoft-datacenters in Amsterdam, die op hun beurt verdeeld zijn over twee aanzienlijke faciliteiten. Specifiek in Amsterdam worden de gegevens van het Online Dossier en aan Codex gerelateerde data opgeslagen, terwijl in Eemshaven de hosting van onze website plaatsvindt. De overige gegevens worden verspreid over verschillende datacenters door heel Nederland.

Wil je meer weten over de opslag van data? We vertellen je er graag meer over.

Neem contact met ons op

We voldoen aan de ISO27001 en ISO9001 certificeringen

Het ISO 27001 certificaat toont aan dat we voldoen aan de laatste normen
wat betreft informatiebeveiliging. Het certificaat is van toepassing op al onze werkzaamheden, van het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten tot het ondersteunen en adviseren over onze software. Om de veilige uitvoering van onze diensten te blijven waarborgen worden we jaarlijks (vrijwillig) getoetst via een audit waarbij we gecontroleerd worden op de kwaliteit en de beheersmaatregelen van onze werkzaamheden. Dit creëert een continu verbeterproces waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan.

In vrijwel iedere sector is de ISO9001 certificering wereldwijd een begrip: het is
een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.
Met dit certificaat tonen we aan dat onze software voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Met ISO9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Escrowregeling van Software Borg

De continuïteit van Codex

Het is van essentieel belang dat Codex altijd beschikbaar is zodat jij je werk kan blijven doen. Wat als de software om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is? Wet- en regelgeving vereist in toenemende mate dat hier een back-up plan voor ligt. Software Borg zorgt voor dit back-up plan, zodat je nooit stil komt te staan. Hoe ze dit doen? Bekijk de video!

Meer weten over informatieveiligheid?

Onze Security Officer Erik van Dalen vertelt je er graag meer over! Neem vrijblijvend contact met hem op via erik@vanbrug.nl en stel al je vragen.

erik-security