Werken bij

Met ruim 35 toegewijde collega’s werken we vanuit ons kantoor in Apeldoorn elke dag weer met enthousiasme, energie en toewijding! Bij Van Brug Software zet je jouw ambitieuze plannen om in actie, ervaar je volledige vrijheid en lever je iedere dag toegevoegde waarde.
gesprek-gerben-marjolijn

Je bij ons inzetten betekent…

…werken in een divers team: van software developers tot accountmanagers en onze collega’s van customer support. Samen met onze klanten blijven we continu verbeteren, waardoor we marktleider blijven in onze branche. Met een team waar je jezelf kan zijn en waar we luisteren naar jouw ideeën en initiatieven. Daar wil jij toch ook bij horen?

Hoge medewerkers tevredenheidsscore

Wist je dat we een 8 hebben gescoord na ons laatste medewerkers tevredenheidsonderzoek? Dat is maar liefst 0,7 hoger dan de benchmark met andere vergelijkbare bedrijven. Operationeel directeur Dorien Bartels vertelt in deze blog hoe trots ze op deze mooie score is.

tafelvoetbal-roy-marjolijn

Wij zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS) en Topicus.com

Met Van Brug Software vallen wij onder de paraplu van TSS en Topicus. TSS en Topicus hebben momenteel meer dan 160 Europese softwarebedrijven in 14 verschillende landen, in diverse branches van het notariaat tot de gezondheidszorg en de retail. Dit biedt jou een groot netwerk aan (inter)nationale kennis, ervaring en carrièremogelijkheden.

Herken jij je in onze kernwaarden?

We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. We staan bekend om onze goede, persoonlijke service en houden het graag persoonlijk. Klanten mogen altijd bellen en we kennen veel van hen bij naam. Want we bouwen graag software die klanten met plezier gebruiken! Binnen Van Brug Software werken wij volgens drie kenwaarden:

Verhalen van onze medewerkers
 • “Het leukste aan mijn werk is klanten spreken en hun wensen horen. Ons enthousiasme moet soms wat getemd worden door het development-team. Je kan je ontwikkelcapaciteit maar één keer goed inzetten. Onze klanten zijn ook goed vertegenwoordigt op Aruba, Curaçao, Bonaire en in Suriname. Hoe leuk is dat!”
  Steven van Nassau - Accountmanager bij Van Brug Software
 • "Toen ik hier kwam werken werd ik heel prettig ontvangen in een fijne sfeer. Werken bij Van Brug Software betekent een hecht team, veel gezelligheid en een manager die met je meedenkt zodat jij op de juiste manier kan groeien."
  Daphne van Dijk - Customer support medewerker bij Van Brug Software
 • “De sfeer is informeel, vrolijk en opgewekt. Je wordt gehoord en er is altijd ruimte voor overleg. Daarnaast zijn onze werktijden ontzettend flexibel. Zo kan ik ook voor mijn kinderen zorgen. Iets wat ik zelf erg belangrijk vind!”
  erik-van-dalen
  Erik van Dalen - Chief information security officer bij Van Brug Software
 • “Ons developers team is er één van jong en oud! Een leuke uitdaging is om ingewikkelde processen in het notariaat tot een mooi functioneel product in onze software te krijgen. Het geeft echt voldoening als we dit met team voor elkaar weten te krijgen. Dat vieren we graag met een drankje!”
  Martijn Pannekoek - Software architect & developer bij Van Brug Software
 • “Het allerleukst vind ik het contact met klanten. Ik ga meestal 4 dagen per week bij onze gebruikers langs. Na afloop sturen we een kort evaluatieformulier op en als je dan een compliment ontvangt, is dat natuurlijk echt hartstikke leuk! Dat geeft mij weer nieuwe energie!”
  Martin-vennema
  Martin Vennema - Consultant bij Van Brug Software
 • “Onze afdeling is heel divers, maar toch zijn we één team. Daar waar nodig, zijn we er voor elkaar! We werken met veel verschillende functies in een team maar weten elkaar altijd te vinden. Dat vind ik ontzettend fijn!”
  henrike-van-rijssen
  Henrike van Rijssen - Directiesecretaresse bij Van Brug Software
Meer verhalen
Vacatures
research-development
Neem gerust contact op met ons!

We staan graag voor je klaar.