Persoonlijke aandacht met wereldwijde expertise

Van Brug Software is opgericht in 1985. Als software-ontwikkelaar zijn we al jaren actief in de juridische dienstverlening en gespecialiseerd in het notariaat. Van Brug Software is sinds 2015 onderdeel van Total Specific Solutions, een toonaangevende onderneming voor business solutions. Total Specific Solutions bestaat uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie software-producten en -diensten leveren aan hun marktsegment. Deze zelfstandigheid is en blijft aanwezig. We staan hierdoor nog steeds dicht bij onze kantoren. Maar we hebben daarbij wel de slagkracht gekregen van een krachtige organisatie met zeer veel kennis en expertise. Dat betekent concreet dat de business units onderling hun kennis en ervaring delen en elkaar versterken op zowel het gebied van software ontwikkeling als in klant- en businessprocessen.

Kies voor bewezen meerwaarde
Onze kantoren blijven altijd nummer één. Benieuwd welke meerwaarde wij voor uw kantoor kunnen leveren? Wij kijken er graag samen met u naar. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met ons via 085-20 20 307. Wij bezoeken u graag op uw locatie om kennis met u te maken en om u de mogelijkheden van onze software te laten zien.

Team
Ons team van enthousiaste specialisten staat dagelijks voor u klaar. Graag stellen wij ze aan u voor!

Zie ons team

Ruim 70 jaar ervaring

Met ruim 70 jaar ervaring binnen ons team begrijpen we als geen ander dat overzichtelijkheid, gebruiksgemak en een ideale workflow van de dagelijkse notariële processen binnen een notariskantoor enorm van belang zijn. Om constant te kunnen monitoren waar behoefte aan is binnen de bewegende notariële markt, zoeken onze medewerkers op reguliere basis contact met u als eindgebruiker. Samen met hen omschrijft u wat uw kantoor écht nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden snel en goed uit te voeren. En dat wérkt!

Intensieve samenwerking
De continue samenwerking met relevante partijen zoals notariskantoren, adviseurs en (overheids)instanties maakt dat ‘Codex’, vanuit haar rol als de nieuwste notariële software van Nederland, volledig veilig, efficiënt en toekomstgericht is. Door de gebruiksvriendelijkheid en vele geïntegreerde modules kunt u zich dagelijks optimaal toeleggen op uw juridische rechten en plichten. Met onze notariële software, die met visie en passie voor het notariaat is ontwikkeld, bedienen wij zowel kleine, middel- als ook grote notariskantoren.

Even voorstellen

“Onze passie voor het notariaat staat garant voor betrouwbare software, vandaag, morgen én alle dagen daarna!”

Hoe het op een zolderkamer begon…
Toen Klaas van Brug, die als boekhouder op een notariskantoor werkte, vond dat zijn werk veel beter te automatiseren was bedacht hij op zijn zolderkamer het allereerste boekhoudpakket dat later samen met de eerste ontwikkelaars tot een volledig notarieel softwarepakket uit zou groeien dat ook nog eens als eerste volledig draaide op Windows van Microsoft…

Onze visie brengt u verder
Van Brug Software is dé specialist op het gebied van notariële software. Samen met u gaat ons team  elke dag de uitdaging aan de beste software oplossing te bieden met als doel de notariële processen binnen uw kantoor nóg verder te verfijnen. Op die manier houdt u als notaris meer kostbare tijd over voor het contact met en adviseren van uw klanten. Onze bewust gekozen visie houdt ons elke dag opnieuw weer messcherp: de innovatieve software van Van Brug Software moet het notariaat met zo min mogelijk handelingen zoveel mogelijk zaken kunnen laten afwikkelen. Hierdoor kunnen de notaris en zijn medewerkers zich optimaal toeleggen op hun juridische rechten en plichten, en meer tijd besteden aan het contact met de cliënt.