Codex: hét pakket voor het notariaat

Continu bedenken wij samen met klanten hoe we onze software nog efficiënter kunnen maken, zodat jij je werk zo goed en plezierig mogelijk kunt uitvoeren. We hebben bewust gekozen voor deze werkmethode. Onze klanten werken namelijk dagelijks met onze software en zij weten het beste waar ze tegenaan lopen en waar zij behoefte aan hebben. Door deze nauwe samenwerking hebben we al heel wat efficiënte integraties ontwikkeld waar we je graag mee kennis willen laten maken

Online dossier

Via ons Online dossier kan je documenten delen met cliënten, makelaars en andere zakelijke partijen. Groot voordeel voor de cliënt is dat hij of zij eenvoudig thuis, via de smartphone of gewoon via de computer, documenten kan uploaden en verzenden. Ook het sturen van digitale vragenlijsten naar cliënten is mogelijk. De cliënt kan de vragen simpel thuis of onderweg invullen. De gegeven antwoorden worden vervolgens overgenomen in Codex.

Telefoniekoppeling

Je kent het vast. Een klant belt, of je krijgt een telefoontje doorgeschakeld intern. En dan moet je vragen naar een geboortedatum, dossiernummer of ander gegevens. De klant zat al even in de wacht en wil snel geholpen worden. En ook jij wil natuurlijk graag door. Met de vernieuwde telefoniekoppeling lukt dat! Nu kun je al met een klant bellen vanuit Codex. Met de vernieuwde koppeling zie je naast wie er belt ook welke dossiers deze klant heeft. Je kunt hier direct op klikken, of een collega op de hoogte brengen aan wie je het telefoontje doorzet. Zo hoef je nooit meer te vragen om een geboortedatum en bespaar je de klant en jezelf tijd!

Meer informatie over de telefoniekoppeling? Klik hier.

Digitaal tekenen

Steeds vaker vragen cliënten of het mogelijk is stukken op afstand te ondertekenen. Het is op dit moment wettelijk nog niet toegestaan om een akte digitaal te tekenen. Maar met onze integratie Digitaal ondertekenen is het wél mogelijk alle onderhandse stukken te tekenen. Lees nu meer informatie over onze unieke integratie met het Zynyo digitaal tekenen platform, of vraag de integratie aan!

Offertemodule

Van Brug Software en Dirict vallen allebei onder Notarissoftware Nederland (NSN). We merkten dat er vanuit onze kantoren steeds meer vraag was naar een offertemodule. Notarisdossier van Dirict heeft al een langere tijd een mooie offertemodule beschikbaar. We hebben daarom besloten om deze functionaliteit te integreren in Codex, zodat je er gratis gebruik van kunt maken. Je betaalt alleen eenmalige implementatiekosten.

Notariskantoor Stigter & Leskens maakt al een paar jaar gebruik van de offertemodule via Notarisdossier. Eva Veltman vertelt over hun ervaringen:

“De offertemodule werkt gewoon echt fijn. Ik vind het vooral ideaal dat wanneer je een prijs aanpast, dit in één keer doorgevoerd kan worden. Zo hoef je niet elke offerte langs om de prijs te wijzigen en dat scheelt tijd! Daarnaast is de module makkelijk in gebruik. Als ik de lay-out van een e-mailsjabloon wil bewerken vergt dit wat tijd. Maar dat is ook vooral een kwestie van proberen en gewoon doen. Hoe we eerder offertes maakten? We hadden heel veel losse documentjes en de offertes maakten we in Excel. Tijdwinst levert de offertemodule dus écht op!”

Automatische tekstproductie

Met onze geïntegreerde PTP-Hypotheken module kan je door het geven van antwoorden op vragen, automatisch hypotheekakten produceren. De module wordt wekelijks onderhouden en ook wijzigingen vanuit de banken en de KNB worden gelijk doorgevoerd door onze medewerkers met notariële achtergrond. Zij weten namelijk hoe je het beste met de integratie kunt werken. Zo kan je dus snel, en met minder kans op fouten, hypotheekakten maken. En dat scheelt tijd.

Heb je eigen modellen die je graag slim wilt maken? Geen probleem, onze tekstproductie kan ook jouw modellen automatiseren.

Rechercheren vanuit één plek

Met onze software kan je gemakkelijk al je recherches uitvoeren vanuit één plek. Naast integraties zoals die met de SDU, Via Juridica, CDR inclusief CinTR en DNI (Overlijdensmeldingen) en ECH, hebben we het rechercheren ook verder geautomatiseerd met integraties met:

  • BRP
  • KVK
  • UBO
  • Kadaster
  • VIS
  • CIR
  • CCBR
  • Compliance

Benieuwd naar alle integraties? Bekijk dan onze partnerpagina.

Ook meedenken in een co-creatieproject?

Laat het ons weten!