research-development

Co-creatie

Ontwikkelen met en voor onze klanten

Co-Creatie in integraties: samen software vormgeven voor nu en de toekomst

Het ontwikkelen en vernieuwen van integraties doen wij het allerliefst in co-creatie. Onze klanten werken immers iedere dag met onze software en zij kunnen nog veel beter dan wij vertellen hoe zij het liefst met Codex werken. Op die manier maken we software voor onze klanten nu en in de toekomst. Op deze pagina lees je over de verschillende co-creatieprojecten die op dit moment lopen.

gesprek-marjolijns

KVK inschrijvingen

In 2021 zijn we gestart met de eerste co-creatiesessie om in Codex de nieuwe integratie voor de KvK inschrijvingen te gaan ontwikkelen. Ook het inschrijven richting het UBO-register nemen we direct mee. De reden dat we deze co-creatie zijn gestart, is dat de huidige manier van inschrijven via de KvK vanaf begin 2022 komt te vervallen. Daarnaast kunnen we met de nieuwe integratie voor de KvK inschrijvingen de informatie vanuit Codex hergebruiken.

Een actieve groep deelnemers van verschillende notariskantoren denkt actief met ons mee aan de tekentafel. Zo zorgen we er samen voor dat deze nieuw te ontwikkelen KvK-module goed aansluit op het dagelijks gebruik vanuit Codex, met als doel dit zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Managementinformatie

Ook onze vernieuwde Managementinformatie ontwikkelden we samen met 15 notariskantoren. Op die manier ben je er als notariskantoor van verzekerd dat de module goed getoetst is in de praktijk en dat je er direct mee aan de slag kunt!

Dankzij de actieve bijdrage van de co-creatiekantoren, bevat de nieuwe Managementinformatie in ieder geval de volgende handige functies:

  • Eenvoudig je eigen overzichten oproepen
  • Direct inzage in de omzet/gegevens uit AFAS met de nieuwe AFAS koppeling
  • Groeperen, filteren en heel eenvoudig exporteren naar Excel
  • Externe partijen aansluiten op de data

We hebben ons in deze co-creatiesessies dus vooral gefocust op het meer inzicht krijgen in de financiële kant van het bedrijf. Door middel van verschillende data, is het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier overzichten te genereren die jou de financiële kant van jouw bedrijf laten zien.

uitleg-dorien-roy-marjolijns

PTP beheer

Ook de PTP-beheermodule zijn we aan het vernieuwen met 10 notariskantoren. Samen zorgen we ervoor dat de modellen nog gemakkelijker én slimmer worden! Voordat we bezig waren met het vernieuwen van deze module, was het een uitdagende klus om zelf de modellen te beheren. Samen met de 10 notariskantoren zorgen we ervoor dat jij dit in de vernieuwde versie van deze module gemakkelijk zelf, zonder technische kennis, kunt doen.

Het vernieuwen van de PTP-beheermodule is klaar, maar de co-creatiegroep komt nog wel af en toe samen om feedback te delen. Op die manier kunnen we de module nog verder verbeteren.

Codex is dé software voor het notariaat

Gemaakt voor en met notarissen uit heel Nederland. Samen met jou ontwikkelen we continu door. Sluit je ook aan bij onze co-creatie?