gesprek-gerben-marjolijn

Implementaties

Wees verzekerd van de juiste implementatie van Codex

Begeleiding met de overstap naar Codex

Overweeg je de overstap naar Codex? Laat onze consultants je begeleiden! Dankzij hun uitgebreide ervaring kunnen ze het systeem zo inrichten dat je direct aan de slag kunt, precies zoals jij dat wilt voor jouw kantoor. Op deze manier verloopt de overstap zo soepel mogelijk.

Het switchen van een systeem kan behoorlijk spannend zijn. Je weet wellicht niet precies wat je kunt verwachten en hoe het nieuwe systeem werkt. Bovendien moet je ook nog eens je dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren. Daarom hanteren wij een bewezen projectplan om implementaties vlot te laten verlopen.

Gedurende het project werken wij nauw samen met jou en je collega’s. Samen stellen wij het plan op tijdens de intake. Vervolgens gaan wij aan de slag met de inrichting en dit doen wij samen met jou. Op die manier kun je zelf ook aanpassingen doen wanneer de consultant weg is.

Bij het afronden van de implementatie leiden wij je collega’s op. Dit gebeurt op jullie eigen systeem, zodat het volledig herkenbaar is voor jou en je team. Tijdens en na de start zijn onze consultants op locatie om je te ondersteunen bij eventuele vragen.

gesprek-gerben-marjolijn
Neem contact met ons op