Waarom Codex?

Codex is onze nieuwste software, gebouwd op de állernieuwste ontwikkeltechnieken en daardoor absoluut future-proof. Eén van de grote voordelen is dat de notariële medewerker vanuit één scherm alle werkzaamheden uit kan voeren. Codex is overzichtelijk, eenvoudig in het gebruik en bevat een ideale workflow van de dagelijkse notariële processen binnen een notariskantoor. Daarnaast is Codex snel doorzoekbaar, waardoor de notariële medewerker minder tijd nodig heeft om tot de juiste informatie te komen én worden er door de vele integraties minder fouten gemaakt bij het overnemen van gegevens. En, last but not least, het werk wordt er ook gewoon leuker van. Alles gaat namelijk sneller, waardoor er meer tijd overblijft voor andere zaken, zoals acquisitie, relatiebeheer of…

Codex is zo ontwikkeld dat het uitermate geschikt is voor zowel kleine, middel- als ook grote notariskantoren. We zijn er eerlijk gezegd best een beetje trots op dat we de vier grootste notariskantoren van Nederland inmiddels ook tot onze klanten mogen rekenen. Niet in de laatste plaats omdat zij naar alle tevredenheid gebruik van Codex en onze overige software maken.

Broncode

Een belangrijk onderdeel van Codex is de broncode. Deze broncode garandeert namelijk het (zelfs onafhankelijk van Van Brug) blijven voortbestaan van de software. De stabiliteit van deze belangrijke broncode scoorde een 9,6 na recent analyse-onderzoek. Codex is daarmee niet alleen nu, maar ook voor de toekomst software waar u als notariskantoor in alle rust en zekerheid op kunt bouwen!

Wat de notariskantoren over Codex zeggen…

“Codex is zo lekker overzichtelijk!”

“Na een paar dagen gebruik ben ik al helemaal enthousiast. En het went snel!”

“Ik raad mijn collega’s aan om over te stappen zodra dit mogelijk is.”

“Het nieuwe systeem doet wat het doen moet om de werkzaamheden van het notariaat zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, uiteraard met een minimum aan fouten door de vele geautomatiseerde toepassingen.”

“Ik vind het zgn. stopwatchje (red. Module Tijdschrijven) erg prettig.”

“Je merkt gewoon aan alles dat de mensen van Van Brug zelf binnen het notariaat werkzaam zijn geweest. Zij weten precies wat wij nodig hebben.”

Is uw kantoor al Codexproof?

Tijdens de ontwikkeling van Codex werkten we nauw samen met de notariskantoren en hun systeembeheerders. En dit blijven we doen, omdat zij ons vanuit de dagelijkse praktijk van waardevolle input voorzien, wat de toepasbaarheid van onze systemen weer ten goede komt. En de digitale wereld? Die staat nooit stil, maar is bij uitstek aan continue verandering onderhevig. Daardoor kunnen concrete wensen vanuit de dagelijkse praktijk (in de meeste gevallen) veranderen. Door de goede onderlinge contacten kunnen we deze met regelmaat direct verwerken en verloopt ook de overstap naar bijvoorbeeld Codex soepel. Ook uw systeembeheerder kan, door inzet van een speciaal ontwikkelde tool, eenvoudig testen of uw kantoor al Codexproof is. Dit gebeurt achter de schermen: de medewerkers van het kantoor ondervinden er totaal geen hinder van. Zo worden er nog vóór de migratie eventuele issues opgelost. Op deze manier verloopt de overgang naar Codex gegarandeerd eenvoudig en succesvol. Dat heeft ook te maken met de gebruiksvriendelijkheid van het programma. Er kan, direct na de migratie, gewerkt worden met Codex. Eén van onze ervaren consultants is gedurende de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden. Notariskantoren die al zijn overgestapt geven aan dat het programma zó vanzelfsprekend ingericht is, dat er feitelijk niet eens een handleiding geraadpleegd hoeft te worden.

Nieuwsgierig? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel via 085-20 20 307. We zijn én blijven heel graag met u in gesprek.