Codex naar de Cloud

Codex gaat naar de cloud, lees hier hoe en in welke stappen we dit gaan doen

Codex gaat stapsgewijs naar de Cloud

We zien dat steeds meer notariskantoren gebruik maken van een modern workplace, ofwel een hybride werkplek. Bij het ‘moderne werken’ speelt de werklocatie geen rol meer. Met enkel een laptop en internetverbinding kun je overal aan het werk. Tot op heden was het lastig om onze software Codex in een moderne werkplek te laten functioneren. Daarom maakt Codex de stap naar Cloud. In verschillende fases maken we de komende periode onze software gereed voor deze nieuwe ontwikkeling. Blijf je liever werken zoals je nu doet, met Codex geïnstalleerd op jouw server? Dat kan nog steeds. Op deze pagina vertellen we welke opties er straks allemaal zijn.

Waarom doen we dit?

We zien toenemende interesse in automatisering, de Cloud en de Gedragscode bij onze klanten. Met het oog op de toekomst omarmen we deze ontwikkelingen, daarom is de stap naar de Cloud voor ons vanzelfsprekend. We blijven ook de mogelijkheid bieden om on-premise te werken. Codex in de Cloud bieden we aan als extra optie, zodat jouw notariskantoor ook toekomstbestendig wordt. Ga je met ons mee richting de toekomst?

Welke opties zijn er voor jouw notariskantoor?

We bieden Codex in de Cloud aan als extra optie. Het is dus nog steeds mogelijk om te blijven werken in Codex zoals je nu gewend bent.

Onze route naar de Cloud

Wil je meer weten over onze route richting de Cloud? In onze laatste webinar vertellen Gerben en Martijn hier alles over. Je kunt de webinar terugkijken via het klantportaal.

Meer weten of op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van onze roadmap door contact op te nemen of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.