Data security2023-06-02T06:55:34+02:00

Verzekerd van de juiste beveiliging

Informatieveiligheid en Kwaliteit: Onze Prioriteit bij Van Brug Software

Datasecurity wordt steeds belangrijker

We hechten veel waarde aan privacy van en zorgvuldige omgang met vertrouwelijke gegevens. Als toonaangevende aanbieder van softwareoplossingen voor de notariële sector begrijpen we dat informatieveiligheid een cruciale rol speelt in het beschermen van gevoelige gegevens van onze klanten. Daarom hebben we ons toegewijd aan het behalen van belangrijke certificeringen, zoals de ISO 27001 en ISO 9001, op het gebied van informatieveiligheid en kwaliteitsmanagement.

Door het behalen van deze certificaten tonen we aan dat de processen binnen onze organisaties rondom informatiebeveiliging volgens Europese standaarden zijn ingeregeld. Dat betekent dat je als klant altijd verzekerd bent van een veilige gegevensopslag en dienstverlening.

Waar staan vertrouwelijke gegevens opgeslagen?

De meeste data wordt opgeslagen bij Microsoft in Amsterdam, verdeeld over twee grote datacenters. De overige data wordt opgeslagen in datacenters verspreidt

door heel Nederland. In de afbeelding zie je precies waar de datacenters zich bevinden.

Wat houdt het certificaat ISO27001 in?
Een ISO 27001 certificaat toont aan dat we voldoen aan de laatste normen wat betreft informatiebeveiliging. Het certificaat is van toepassing op al onze werkzaamheden, van het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten tot het ondersteunen en adviseren over onze software. Om de veilige uitvoering van onze diensten te blijven waarborgen worden we jaarlijks (vrijwillig) getoetst via een audit waarbij we gecontroleerd worden op de kwaliteit en de beheersmaatregelen van onze werkzaamheden. Dit creëert een continu verbeterproces waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Wat houdt het certificaat ISO9001 in?
In vrijwel iedere sector is de ISO9001 certificering wereldwijd een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met dit certificaat tonen we aan dat onze software voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Met ISO9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Vragen of opmerkingen?
Wij gaan verder met het verhogen van de kwaliteit op onze processen. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op met onze Security Officer, Erik van Dalen via erik@vanbrug.nl.

Lees alle artikelen met betrekking tot de ISO audits

Ga naar de bovenkant